:

Hoe niet dronken lijken?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe niet dronken lijken?
  2. Wat gebeurd er als je alcohol mixt?
  3. Hoe verberg je dat je hebt gedronken?
  4. Kan je 100% alcohol drinken?
  5. Kan je drank door elkaar drinken?

Hoe niet dronken lijken?

Methode 1 van 4: Tekenen van dronkenschap verbergen. Houd je ogen open en helder. Mensen die onder invloed zijn, hebben vaak slaperige of hangende ogen.

Wat gebeurd er als je alcohol mixt?

Wanneer iemand alcohol door een rietje drinkt, bijvoorbeeld bij een mixdrankje, dan wordt de alcohol sneller opgenomen dan wanneer iemand alcohol op de normale manier uit een glas drinkt. Dit komt omdat de alcohol via de bloedvaten in het gehemelte wordt opgenomen. Je wordt dan sneller dronken, maar niet meer dronken.

Hoe verberg je dat je hebt gedronken?

Door de stevige geur van uien en knoflook wordt de drankgeur verdreven. Natuurlijk hoef je niet een ui of een teentje knoflook te eten, maar eet wat stokbrood met kruidenboter of knoflookbrood. Het eten van een kauwgum is natuurlijk ook een aanrader. Niet alleen eten, maar ook drinken kan helpen tegen een dranklucht.

Kan je 100% alcohol drinken?

Pure alcohol (vaak te krijgen in alcohol 90%) drinken is gevaarlijk. Je kan door de grote hoeveelheid alcohol je slokdarm en maag beschadigen omdat het het slijmvlies aantast. Verder kan je er een alcoholvergiftiging door krijgen.

Kan je drank door elkaar drinken?

Toch is het door elkaar drinken van verschillende drankjes niet aan te raden. Er schuilt namelijk wel een gevaar in. Je drinkt namelijk verschillende alcoholpercentages door elkaar, waardoor de kans groot is dat je niet meer zo goed weet hoeveel je hebt gedronken. Met alle gevolgen van dien.