:

Hoeveel kost terugkijk tv Telenet?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel kost terugkijk tv Telenet?
  2. Hoe terugkijk tv activeren?
  3. Hoe kan ik een gemiste uitzending bekijken?
  4. Waarom kan ik bepaalde programma's niet terugkijken?
  5. Hoe werkt tv Replay?
  6. Waarom programma niet vrijgegeven voor Replay?

Hoeveel kost terugkijk tv Telenet?

Zodra Telenet-klanten zijn overgezet naar het nieuwe model krijgen ze automatisch gratis Terugkijk TV. VRT en andere Belgische zendergroepen zullen het niet-doorspoelbaar maken van commerciële boodschappen later ook invoeren.

Hoe terugkijk tv activeren?

Bekijk zelf hoe eenvoudig Terugkijk TV is!
  1. Open de TV-gids.
  2. Kies een programma in het verleden met Terugkijk TV: je herkent ze aan dit icoon.

Hoe kan ik een gemiste uitzending bekijken?

Een uitzending terugkijken via TV Gemist is heel makkelijk. Ga naar het menu van interactieve tv of de TV App naar het kopje 'TV Gemist'. Via de tv-gids of de zoekfunctie kun je nu de gemiste aflevering of uitzending zoeken. Heb je een gemist programma gevonden?

Waarom kan ik bepaalde programma's niet terugkijken?

De publieke omroep moet de uitzendrechten hebben van een programma om die online te mogen zetten. Daarom staan sommige programma's niet of alleen een beperkte periode online.

Hoe werkt tv Replay?

Je hoeft enkel na te gaan of de zender van het programma dat je wil herbekijken in de tv-gids wordt aangeduid met het replay-icoontje. Je hoeft nu enkel nog het programma te kiezen dat je wil (her)bekijken. met de optie TV Replay+ kan je vooruit spoelen in het programma dat je uitgesteld bekijkt.

Waarom programma niet vrijgegeven voor Replay?

Niet alle programma's zijn met Replay TV terug te kijken. In gevallen waar dit niet mogelijk is, heeft de tv-zender – en dus ook Ziggo – de rechten niet in bezit om de content uitgesteld aan te bieden. Dit is op dit moment onder meer bij het veel bekeken programma First Dates het geval.