:

Hoeveel kom je aan door de pil?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel kom je aan door de pil?
  2. Wat is ElisaMylan?
  3. Is ethinylestradiol levonorgestrel hetzelfde als Microgynon 30?
  4. Wat doet Cyproteron?
  5. Wat voor pil is Microgynon 30?
  6. Is Microgynon 30 een combinatiepil?

Hoeveel kom je aan door de pil?

Het oestrogeen in de pil zorgt ervoor dat je lichaam sneller vocht opneemt en vasthoudt, wat voor extra kilootjes zorgt. Dit kan ervoor zorgen dat je gemiddeld 3 à 5 kilo bijkomt in het eerste jaar.

Wat is ElisaMylan?

ElisaMylan 35 wordt gebruikt bij huidaandoeningen zoals acne, zeer vette huid en overmatige haargroei bij vrouwen in de reproductieve leeftijd.

Is ethinylestradiol levonorgestrel hetzelfde als Microgynon 30?

Dit is de combinatiepil met ethinylestradiol /levonorgestrel 0,03/0,15 mg. Deze pil wordt zonder merknaam verkocht of onder de merknaam Microgynon 30 of Stediril 30.

Wat doet Cyproteron?

Cyproteron remt de klachten die ontstaan door de behandeling van prostaatkanker met bepaalde hypothalamushormonen, zoals triptoreline en gosereline. Deze hormonen veroorzaken de eerste weken van de behandeling klachten als opvliegers, zweten en prikkeling van de huid.

Wat voor pil is Microgynon 30?

Microgynon 30 wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen. Anticonceptiepillen die twee hormonen bevatten worden 'combinatiepillen' genoemd. De twee verschillende vrouwelijke hormonen zijn levonorgestrel (een hormoon met progesteron-achtige werking) en ethinylestradiol (een hormoon met oestrogene werking).

Is Microgynon 30 een combinatiepil?

Microgynon is een anticonceptiepil waarmee je zwangerschap kunt voorkomen. In dit type pil zitten 2 verschillende hormonen. Het wordt daarom ook wel een combinatiepil genoemd.