:

Hoe zoekfunctie?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe zoekfunctie?
  2. Waarom een zoekfunctie?
  3. Hoe zoek je op Google?
  4. Hoe een bestand zoeken in Windows 10?
  5. Waar staan mijn opgeslagen Documenten?

Hoe zoekfunctie?

Heeft je website een zoekfunctie, dan is het belangrijk dat bezoekers ze meteen herkennen als de zoekfunctie. En dat ze weten hoe het ding werkt.

Waarom een zoekfunctie?

Waarom is de zoekfunctie essentieel op bijna elke website? Het hebben van een zoekfunctie verbetert aanzienlijk je website navigatie. Door je bezoekers een andere mogelijkheid te geven om te vinden wat ze zoeken neemt de kans dat ze je website bruikbaar vinden, deze aanbevelen aan anderen en/of iets van je kopen toe.

Hoe zoek je op Google?

Typ een zoekterm in, klik op Google zoeken of druk op Enter en maak daarna gebruik van de knoppen onder de zoekbalk. Je hebt de keuze uit Afbeeldingen, Shopping, Video's, Nieuws, Meer en Zoekhulpmiddelen.

Hoe een bestand zoeken in Windows 10?

Je kunt een van de volgende methoden gebruiken om naar je bestanden te zoeken in Windows 10. Zoeken vanaf de taakbalk: Typ de naam van een document (of een trefwoord hieruit) in het zoekvak op de taakbalk. Je ziet de resultaten voor alle documenten op je pc en in OneDrive onder Beste overeenkomst.

Waar staan mijn opgeslagen Documenten?

Zoeken vanaf de taakbalk: Typ de naam van een document (of een trefwoord hieruit) in het zoekvak op de taakbalk. U ziet de zoekresultaten voor alle documenten op uw pc en in OneDrive. Als u uw zoekopdracht wilt filteren, selecteert u het tabblad Documenten en worden in de zoekresultaten alleen documenten weergegeven.