:

Wat kun je nog meer doen met nagellak?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Wat kun je nog meer doen met nagellak?
 2. Waarom doorzichtige nagellak?
 3. Hoe zorg je ervoor dat je nagellak langer blijft zitten?
 4. Wat kun je doen om nagellak te verdunnen?
 5. Is doorzichtige nagellak goed voor je nagels?
 6. Waarom 2 lagen nagellak?
 7. Hoe lang blijft gewone nagellak?
 8. Hoe hydrateer je je nagels?

Wat kun je nog meer doen met nagellak?

Naast je nagels lakken met nagellak, kun je nog veel meer creatieve dingen doen met met dit goedje. Wat dacht je van je sleutels oppimpen, je witte servies een kleurtje geven of het snoer van je oordopjes opvrolijken? Bewaar bierdopjes. Schilder deze wit en fleur ze op met verschillende stipjes nagellak.

Waarom doorzichtige nagellak?

Terwijl je normaal meerdere keren je nagels lakt zodat je nagellak goed dekt, geldt bij deze trend juist dat je door je nagellak heen moet kijken. De trend is eigenlijk vrij simpel: er wordt een doorschijnende 'tip' op je eigen nagels geplakt die gelakt wordt door een transparante nagellak.

Hoe zorg je ervoor dat je nagellak langer blijft zitten?

Er is een aantal dingen die je kunt doen om je nagellak langer mooi te houden.
 1. Begin met een goede basis. Maak je nagels schoon met een beetje nagellakremover. ...
 2. Gebruik dunne laagjes. ...
 3. De lak sealen. ...
 4. Doe voorzichtig met je handen. ...
 5. Slim verbergen. ...
 6. Gebruik goede nagellak. ...
 7. Gebruik een elektrische polijstvijl.

Wat kun je doen om nagellak te verdunnen?

Om je nagellak te verdunnen kun je proberen om het flesje op te warmen met je handen of met heet water als de ingrediƫnten nog maar net van elkaar gescheiden zijn. Je kunt tevens kleine hoeveelheden nagellakverdunner in het flesje doen als het om oude nagellak gaat die je door opwarmen niet meer kunt redden.

Is doorzichtige nagellak goed voor je nagels?

Het beste is om nagellak zo veel mogelijk te vermijden. Gekleurde nagellak zorgt er ook nog eens voor dat je nagels geel worden en dat wil je helemaal niet hebben! Doorzichtige nagellak is daarom het beste om te dragen, tenzij je dus gezonde nagellak gebruikt.

Waarom 2 lagen nagellak?

Wanneer je nagellak niet dekkend genoeg is kun je best nog wat laagjes aanbrengen. Maar let wel, want wanneer je dikke lagen nagellak aanbreng op de oude laag zal de nagellak veel sneller gaan afbladderen en zal het heel lang moeten drogen. Breng daarom drie dunne laagjes aan (met droogtijd er tussenin).

Hoe lang blijft gewone nagellak?

Daarna is het vaak wel nodig om de nagellak opnieuw aan te brengen. De duurdere merken houden het vaak iets langer vol: bloggers spreken bijvoorbeeld van 5 dagen tot een week bij OPI en Sally Hansen voor de gewone nagellak.

Hoe hydrateer je je nagels?

Droge nagels? Neem, nadat je je nagellak hebt verwijderd, zeker ook even de tijd om je nagels opnieuw te hydrateren. Meng hiervoor in een kom een lepel olijfolie met een lepel honing. Laat je vingertoppen 15 minuten in dit mengsel rusten voor een hernieuwde glans en verzorgde nagelriemen.