:

Waarom update Chrome?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Waarom update Chrome?
 2. Wat is de laatste update van Google Chrome?
 3. Hoe kan ik mijn browser updaten?
 4. Waarom wordt mijn browser niet ondersteund?
 5. Waarom wil Chrome niet updaten Android?
 6. Wat te doen als browser verouderd is?
 7. Waarom kan ik geen software update doen?

Waarom update Chrome?

Het updaten van Google Chrome biedt enorme voordelen: verbeterde browse-ervaring, betere beveiliging, nieuwe functies, bugfixes, enz. Helaas, honderden Android-gebruikers missen deze voordelen omdat ze kan Chrome-updates niet installeren.

Wat is de laatste update van Google Chrome?

19-10 - Google heeft versie 95 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een... 22-09 - Google heeft versie 94 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht.

Hoe kan ik mijn browser updaten?

Browsers updaten op Android-toestel
 1. Open de Play Store.
 2. Tik in de zoekbalk op het pictogram van de 3 streepjes.
 3. Tik op Mijn apps en games.
 4. Tik op het tabblad Updates.
 5. Bekijk of de browser in de lijst met apps staat en tik achter de browser op Updaten. Staat deze er niet tussen, dan is de laatste versie geïnstalleerd.

Waarom wordt mijn browser niet ondersteund?

Het kan zijn dat de door u gebruikte browser te oud is. Om de toepassing te kunnen gebruiken moet u uw browser upgraden naar een actuele versie of moet u een van de hieronder aangeboden browsers gebruiken.

Waarom wil Chrome niet updaten Android?

Volg deze stappen om dit probleem op te lossen: Verwijder Chrome. Zorg ervoor dat je computer voldoet aan de systeemvereisten. Download Chrome opnieuw en probeer de browser opnieuw te installeren.

Wat te doen als browser verouderd is?

Je kunt de browser zelf vernieuwen door naar Chrome, Edge of Opera te gaan. Daar kun je direct klikken op 'downloaden'. Als er een oude versie van de browser aanwezig is hoef je die niet eerst te verwijderen. Dit gebeurt automatisch.

Waarom kan ik geen software update doen?

De lanceerdatum van de software updates is afhankelijk van het toestel en de provider. Het kan daarom zijn dat er voor jouw toestel nog geen software update beschikbaar is. Daarnaast is het mogelijk dat een software update tijdelijk niet beschikbaar is, omdat er op dat moment veel vraag is naar de update.