:

Wat is betekent Nationaal?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat is betekent Nationaal?
  2. Hoe schrijf je Nationaal?
  3. Wat is een ander woord voor nationaal?
  4. Wat betekent nationaal belang?
  5. Wat zijn nationale landen?
  6. Wat betekent Nationaal Wikipedia?
  7. Wat is een maritieme ruimte?
  8. Wat is een continentale kaart?

Wat is betekent Nationaal?

nationaal - bijvoeglijk naamwoord uitspraak: na-ti-o-naal 1. van alle inwoners van een bepaald land ♢ Koninginnedag is een nationale feestdag 1.

Hoe schrijf je Nationaal?

bijv. naamw. op een natie betrekking hebbend.

Wat is een ander woord voor nationaal?

landelijk. als synoniem van een ander trefwoord: inheems (bn) : binnenlands, endemisch, inlands, nationaal, vaderlands, volks.

Wat betekent nationaal belang?

Nationale belangen zijn de inhoudelijke belangen bij de fysieke leefomgeving waarbij het Rijk een rol voor zichzelf ziet en waarvoor het Kabinet in politieke zin aanspreekbaar is.

Wat zijn nationale landen?

Een natiestaat of nationale staat is een staat met één dominante natie, waarmee een soeverein territorium wordt geboden aan een bepaalde natie en haar culturele identiteit.

Wat betekent Nationaal Wikipedia?

National kan verwijzen naar: National (Australië), een Australisch historisch motorfietsmerk. National (Verenigde Staten), een Amerikaans historisch motorfietsmerk. The National, een Amerikaanse indie rockband.

Wat is een maritieme ruimte?

Maritieme ruimtelijke ordening (MRO) is een procedure die ervoor zorgt dat verschillende aspecten die te maken hebben met de oceaan samengebracht worden, met inbegrip van energiebelid, industrie, overheid, instandhouding en recreatie, om te komen tot een goede coördinatie en om informatie te verstrekken over ...

Wat is een continentale kaart?

Een continentaal plat is het gedeelte van een continent dat onder water staat. Zo maken de Noordzee en de Oostzee in hun geheel deel uit van het continentaal plat van Europa. Het punt waarop de zeebodem opeens steiler naar beneden gaat is de grens van het continentaal plat en wordt de continentale helling genoemd.