:

Hoe stel ik Nest thermostaat in?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe stel ik Nest thermostaat in?
 2. Wat is Ecotemperatuur?
 3. Wat betekent Eco bij nest?
 4. Waar meet Nest temperatuur?
 5. Is Nest een modulerende thermostaat?
 6. Hoe werkt schema Nest?
 7. Kan ik Nest thermostaat aansluiten?
 8. Waar wordt de temperatuur gemeten in huis?
 9. Hoe leert de Nest thermostaat?

Hoe stel ik Nest thermostaat in?

Instellingen van de Nest-thermostaat
 1. Druk op de ring om het menu Overzicht te openen.
 2. Kies Instellingen .
 3. Draai de ring om door de verschillende opties te scrollen en druk op de ring om de gewenste optie te kiezen.

Wat is Ecotemperatuur?

Als je de thermostaat handmatig instelt op Ecotemperaturen, schakelt je huis niet tussen Thuis en Afwezig. Dit heeft dus geen invloed op de andere producten in huis. Je camera's worden bijvoorbeeld niet in- of uitgeschakeld.

Wat betekent Eco bij nest?

Wanneer je de thermostaat handmatig op Eco zet, negeert de thermostaat alle geplande temperaturen totdat je hem weer handmatig op Verwarmen zet. Als de thermostaat automatisch is overgeschakeld naar Eco omdat iedereen afwezig was, stelt hij de normale temperaturen weer in zodra er iemand thuiskomt.

Waar meet Nest temperatuur?

Op het temperatuurscherm van je thermostaat kun je vaak twee verschillende temperaturen zien: De hogere gewenste temperatuur (A) in het midden van het scherm van de thermostaat is de temperatuur waarop je thermostaat handmatig is ingesteld, of automatisch volgens het temperatuurschema.

Is Nest een modulerende thermostaat?

Nest thermostaat modulerend Wat de derde generatie Nest Learning Thermostaat onderscheid van het eerdere model, is dat deze modulerend is. Wanneer je een (relatief) nieuwe cv-ketel hebt, zal deze modulerend zijn.

Hoe werkt schema Nest?

Met de Nest-app
 • Kies de thermostaat die je wilt aanpassen.
 • Selecteer Schema .
 • Kies een dag om een nieuwe temperatuur aan toe te voegen of om een bestaande temperatuur te wijzigen. Als je een nieuwe temperatuur wilt toevoegen, tik je op Toevoegen en kies je vervolgens een tijd om een nieuwe temperatuur toe te voegen.

Kan ik Nest thermostaat aansluiten?

In de meeste gevallen gebruikt een thermostaat één thermostaatdraad. Bij de installatie van de Nest heb je er echter twéé nodig: een voor de Nest naar de Heat Link en een voor je cv-ketel naar de Heat Link. Hiervoor heb je een extra stuk signaal- of beldraad nodig. Tijd voor het echte werk.

Waar wordt de temperatuur gemeten in huis?

Buitenmuren zijn vaak veel koeler! Is de buitenmuur de enige plek voor de thermostaat, plaats dan een houten plankje achter de thermostaat om zo de juiste binnentemperatuur te kunnen meten. Hang de kamerthermostaat niet vlak boven een radiator.

Hoe leert de Nest thermostaat?

Hoe de Nest-thermostaat leert Als je de thermostaat op dit moment bijvoorbeeld op Verwarmen hebt ingesteld, leert hij de temperaturen waarop je je huis graag wilt verwarmen. Als je zowel verwarming als koeling hebt aanstaan, maakt de thermostaat verschillende schema's voor Verwarmen, Koelen en VerwarmenKoelen.