:

Hoe heet de moeder van Nemo?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe heet de moeder van Nemo?
  2. Hoe heet de blauwe vis van Nemo?
  3. Hoe heet de kogelvis in Nemo?
  4. Hoe paren clownvissen?
  5. Wat eet een drieband anemoonvis?
  6. Wie is het Finding Dory?

Hoe heet de moeder van Nemo?

De vader heet Marlin en het zoontje heet Nemo. Nemo heet zo, omdat zijn moeder dat graag wou. De moeder van Nemo die Koraal heette ging dood, die was op gegeten door een gevaarlijke vis.

Hoe heet de blauwe vis van Nemo?

De Picasso doktersvis is beter bekend als de blauwe vis Dory in Finding Nemo en het vervolg Finding Dory. Hij behoort tot de familie van de Doktersvissen.

Hoe heet de kogelvis in Nemo?

Verhaal. Aan het begin van de film zijn de clownvis Marlin en zijn vrouw Coralie net verhuisd naar een nieuwe anemoon.

Hoe paren clownvissen?

De Drieband Anemoonvissen leven in kleine groepjes in een Anemoon. Het groepje wordt geleid door één vrouwtje en meerdere mannetjes. Het grootste mannetjes mag paren met het vrouwtje. Zodra de Drieband Anemoonvis ter wereld komt, is het een mannetje.

Wat eet een drieband anemoonvis?

De vissen zijn alleseters en eten onverteerd voedsel uit de anemoon en plankton. Sommige soorten eten algen of stukjes tentakel van de anemoon.

Wie is het Finding Dory?

In september 2012 werd door Stanton bevestigd dat Ellen DeGeneres zal terugkeren met de rol van Dory. In februari 2013 werd door de pers bevestigd dat Albert Brooks met de rol van Marlin ook zal terugkeren in het vervolg. In april 2013 kondigde Disney het vervolg aan, met de titel Finding Dory.