:

Hoe zet je je Netflix-account op slot?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe zet je je Netflix-account op slot?
  2. Waarom krijg ik een Netflix verificatiecode?
  3. Doet Netflix het ook in het buitenland?
  4. Wat betekent slot op Netflix?
  5. Wat is een Netflix code?

Hoe zet je je Netflix-account op slot?

Het instellen van een pincode bereik je door naar jouw account te gaan en vervolgens op 'Ouderlijk toezicht' te klikken. Voer vervolgens eerst jouw Netflix-wachtwoord in om daarna een eigen pincode in te mogen vullen.

Waarom krijg ik een Netflix verificatiecode?

Als Netflix detecteert dat iemand het account probeert te gebruiken zonder een accounteigenaar te zijn, wordt diegene gevraagd om later te verifiëren of te verifiëren dat hij of zij een accounteigenaar is via een e-mailcode of sms-code, of op hetzelfde adres woont.

Doet Netflix het ook in het buitenland?

Alleen China, Syrië, de Krim en Noord Korea zijn nog niet aangesloten op het Netflix-netwerk. Op dit moment is Netflix wereld dus in bijna alle landen beschikbaar en kun je dus zonder omwegen films en series streamen (mits je een goede WiFi-verbinding hebt natuurlijk!).

Wat betekent slot op Netflix?

Door tijdens het kijken van een film of serie op 'Screen Lock' te drukken wordt het scherm vergrendeld, waardoor aanrakingen niet meer worden geregistreerd. De kans dat je hierdoor per ongeluk op de pauzeknop druk of een video voor- of achteruitspoelt is hierdoor veel kleiner geworden.

Wat is een Netflix code?

Misschien wist je het al wel: er zijn geheime Netflix-codes die je kunt gebruiken om toegang te krijgen tot verborgen films en series. De makkelijkste manier om door deze verborgen categorieën te bladeren is op je Windows PC of Mac.