:

Hoe schadelijk is nicotinekauwgom?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe schadelijk is nicotinekauwgom?
  2. Wat zijn de negatieve effecten van roken?
  3. Wat is het verschil tussen nicotine en teer?
  4. Hoe lang moet je op nicotine kauwgom kauwen?
  5. Hoe kom je van nicotine kauwgom af?

Hoe schadelijk is nicotinekauwgom?

Het kauwen van te veel stuks kauwgom kan dezelfde symptomen veroorzaken als te veel roken. Als u te veel nicotinekauwgom heeft ingenomen, kunt u zich misselijk, duizelig of onwel gaan voelen. Stop met het gebruik van de kauwgom en neem onmiddellijk contact op met een arts.

Wat zijn de negatieve effecten van roken?

Naast longkanker vergroot roken de kans op meer soorten kanker zoals mondkanker, strottenhoofdkanker, keelkanker, slokdarmkanker, nierkanker, baarmoederhalskanker, leverkanker, blaaskanker, alvleesklierkanker, maagkanker, darmkanker en bepaalde vormen van leukemie (met name acute myeloïde leukemie).

Wat is het verschil tussen nicotine en teer?

Teer is de gebruikelijke naam voor een verzameling van toxische stoffen die vrijkomen bij de verbranding van sigaretten en die kankerverwekkend zijn. Nicotine is de verslavende stof die zorgt dat rokers steeds opnieuw behoefte hebben aan een sigaret.

Hoe lang moet je op nicotine kauwgom kauwen?

kauw langzaam gedurende 10 seconden. "parkeer" de kauwgom tussen tandvlees en wang gedurende 1 minuut. herhaal dit gedurende ongeveer 30 minuten.

Hoe kom je van nicotine kauwgom af?

Net als met stoppen met roken, kan stoppen met nicotine kauwgom met behulp van hypnose. Vooral overtuigingen over nicotine kauwgom, stress en andere factoren spelen een belangrijke rol in de reis naar gewoon helemaal nergens verslaafd aan te zijn.