:

Waarom Xsensible schoenen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Waarom Xsensible schoenen?
  2. Hoe weet je of een schoen te smal is?
  3. Wat is wijdte GX?
  4. Hoe valt Xsensible?
  5. Hoe vallen Balenciagas?
  6. Hoe vallen New Balance schoenen kind?
  7. Wat is Xsensible Stretchwalker?
  8. Wat is een Stretchwalker?

Waarom Xsensible schoenen?

#1 Xsensible Stretchwalker Het unieke balanspunt in het midden van de zool zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. Zo kun je de hele dag wandelen zonder stijve, pijnlijke of vermoeide voeten te krijgen.

Hoe weet je of een schoen te smal is?

Als je staat schuift je voet iets naar voren, wat je dus niet voelt als je zit. De voorkant van de schoen hoor je met tenen niet te voelen. Check dus met je duim of je nog wat ruimte over hebt. Houd hier ongeveer 1 centimeter voor aan.

Wat is wijdte GX?

Dit is te herkennen aan de letter X die achter de wijdtemaat vermeld wordt, bijvoorbeeld wijdte GX. Deze gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich gedurende de dag aanpassen aan jouw voet. In feite zorgt dit ervoor dat er een vollere voet in de schoen kan.

Hoe valt Xsensible?

In feite zorgt ons stretchleer/su├Ęde ervoor dat er een vollere voet in de schoen kan. Dit betekent dat in sommige gevallen een voet die wijdtemaat H heeft in een wijdte G past. Uiteraard verschilt dit per model en adviseren wij ten alle tijden om de schoenen te (laten) passen.

Hoe vallen Balenciagas?

Voorzien van een ronde neus, een vetersluiting met Balenciaga-logo op de tong, Balenciaga BB-logo op de teen, Balenciaga-logo op de zijkant en een rubberen zool met Balenciaga-logo. Valt groot, we raden aan een maat kleiner te nemen.

Hoe vallen New Balance schoenen kind?

Klein - wij adviseren een maat groter te bestellen. Groot - wij adviseren een maat kleiner te bestellen. Klein - wij adviseren een maat groter te bestellen....Maatadvies per merk.
MerkHoe valt de maat?
NelsonNormaal
Nelson by ModerosaNormaal
Nelson HomeNormaal
New BalanceKlein - wij adviseren een maat groter te bestellen.

Wat is Xsensible Stretchwalker?

De Stretchwalker is een ultra comfortabele schoen met een balanspunt in het midden en ontwikkeld door de Japanse uitvinder Tetsuya samen met het Nederlandse bedrijf Xsensible. De balanszool van de Xsensible Stretchwalker zorgt voor een natuurlijke lichaamshouding, waardoor gewrichten en rug minder zwaar worden belast.

Wat is een Stretchwalker?

Stretchwalker is gebaseerd op de Japanse Ippon-Ba-Geta sandaal: de Stretchwalker zorgt voor een automatische afwikkeling van de voet, waarbij de druk op de gewrichten wordt gereduceerd. Niet al onze schoenen hebben een afwikkeling gebaseerd op de het concept van de oeroude Japanse sandaal.