:

Wat kost Refoamen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat kost Refoamen?
  2. Hoe klinkt een opgeblazen speaker?
  3. Welke lijm voor luidspreker reparatie?
  4. Wat is Reconen?
  5. Kunnen luidsprekers slijten?
  6. Waarom kraken mijn speakers?

Wat kost Refoamen?

De Kosten. De kosten per box zijn afhankelijk van het aantal foamranden dat vervangen moet worden. De prijs voor het vervangen van een rand is afhankelijk van de diameter van de luidsprekers en begint al bij €30,-. Dit is inclusief materiaal en montage.

Hoe klinkt een opgeblazen speaker?

Hoe herken je een opgeblazen speaker? Als je de speaker opgeblazen hebt dan hoor je dat vaak direct. In plaats van een zuiver geluid hoor je dan een vervormd of zelfs krakend geluid dat ook bij een lager volume niet meer verdwijnt.

Welke lijm voor luidspreker reparatie?

Speciale watergebaseerde, flexibel blijvende lijm voor het repareren van luidsprekers....Lijm die bevroren is geweest herkent u aan:
  • De lijm is niet meer te schudden, het is niet vloeibaar meer.
  • De lijm klontert. ...
  • De lijm is wateriger als je het kwastje eruit haalt.

Wat is Reconen?

Reconen en Refoamen Bij het reconen wordt de conus van een speaker vervangen. Dit kan nodig zijn wanneer de conus beschadigd of gescheurd is, of wanneer de speakers rare geluiden gaat produceren. Bij het refoamen wordt het rubber en/of schuim van een speaker vervangen.

Kunnen luidsprekers slijten?

Luidsprekers slijten zo goed als niet. (Helaas voor ons fabrikanten) De grootste slijtage bij luidsprekers is dat de speakers in de luidsprekers die een ophangrand hebben van schuim. Onder invloed van zonlicht verouderd deze en meestal na een jaar of tien valt deze rand geheel uit elkaar. Soms zijn deze te vervangen.

Waarom kraken mijn speakers?

Waarom kraken mijn speakers? Een kraak of knetter in een geluidsinstallatie kan komen door een defect in de signaalkabel, uitgedroogde speaker units, onvolledig signaal of een defect in de speakeruitgang op de versterker.