:

Wat is de synoniem van serveren?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat is de synoniem van serveren?
  2. Heb ik synoniem?
  3. Wat betekend serveren?
  4. Wat is de betekenis van geserveerd?
  5. Wat is serveren horeca?
  6. Welke kant serveren?

Wat is de synoniem van serveren?

aanbieden, klaarzetten, opdienen, serveren, toebereiden, voorschotelen, voorzetten. bedienen (ww) : dienen, gerieven, helpen, nalopen, serveren, van dienst zijn.

Heb ik synoniem?

(had, gehad), bezitten. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: hebben (ww): beschikken over, bezitten, de beschikking hebben over, genieten, houden, in bezit hebben, in eigendom hebben, in het bezit zijn van.

Wat betekend serveren?

serveren - Werkwoord 1. (ov) iets op tafel opdienen ♢ Zij serveerden daar heerlijk eigengebakken brood bij. 2. (ov) (sport) de bal opslaan ♢ Die bal werd niet goed geserveerd en werd daardoor met gemak door de tegenstanders teruggeslagen.

Wat is de betekenis van geserveerd?

Serveren = serveren is het opdienen van eten of drinken in het restaurant of aan de bar van het hotel.

Wat is serveren horeca?

Na het opnemen van de bestelling ga je de dranken (voor)bereiden en klaarzetten zodat jij deze aan de gasten kunt serveren. Als je een bestelling (voor)bereidt en klaarzet doe je dit op basis van de houdbaarheid en temperatuur van de drankjes die je uitschenkt.

Welke kant serveren?

Zowel drank als borden worden rechts van de persoon geserveerd. Biedt u echter een schotel aan waarvan gasten iets kunnen nemen, dan doet u dit links. De meeste gasten zijn immers rechtshandig en als u rechts serveert dan is het voor de gasten vrij onhandig om iets van de schotel te nemen.