:

Hoe slecht is Nivea?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe slecht is Nivea?
  2. Is zonnebrand crème kanker verwekkend?
  3. Waar is Nivea van gemaakt?
  4. Hoe schadelijk is zonnebrand?
  5. Is NIVEA van Duitsland?

Hoe slecht is Nivea?

Zij stelden de proefpersonen in zeer korte tijd bloot aan extreem hoge doses BHT. De BHT-concentratie in NIVEA-producten is daarentegen heel erg laag. Uit onderzoek tot nu toe blijkt niet dat cosmetische producten of hun ingrediënten een schadelijke invloed hebben op het menselijk lichaam of onze hormoonbalans.

Is zonnebrand crème kanker verwekkend?

Zonnecrème is niet kankerverwekkend. Gebruik een voldoende hoge beschermingsfactor (minstens 15) als je dit weekend de zon in gaat. Een gebruinde huid of een 'bruinen-zonder-zon'-crème beschermen onvoldoende.

Waar is Nivea van gemaakt?

Aqua, paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Glycerin, Lanolin Alcohol (Eucerit), Paraffin, Panthenol, Decyl Oleate, Octyldodecanol, aluminium stearates, citric acid, magnesium sulfate, magnesium stearate, parfum, limonene, gernaiol, hydroxycitronellal, linalool, citronellol, benzyl benzoate en cinnamyl alcohol.

Hoe schadelijk is zonnebrand?

Nu lijkt er een kans te zijn dat zonnebrand zelf kankerverwekkend is. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) testte verschillende zonnebrandproducten op 24 mensen. Uit dit onderzoek blijkt dat er kankerverwekkende stoffen in het bloed terechtkomen als je deze producten op je huid smeert.

Is NIVEA van Duitsland?

Op opende de Duitse dermatoloog Carl Paul Beiersdorf een apotheek te Hamburg. Tijdens zijn bezigheden als dermatoloog ontwikkelde hij een zelfklevend verband waar hij patent op kreeg. In 1890 verkocht hij de firma aan Oscar Troplowitz. Deze bouwde het bedrijf verder uit en verdiepte zich in huidproducten.