:

Hoe snel werkt Nux Vomica?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe snel werkt Nux Vomica?
  2. Wat doet Phosphorus?
  3. Wat is Aconitum middel?
  4. Wat betekent Phosphorus?
  5. Wat is Phosphorus 200K?
  6. Waar is Belladonna goed voor?
  7. Wat is Carbo Vegetabilis?
  8. Wat is Pulsatilla?
  9. Hoe gebruik je Okugest?

Hoe snel werkt Nux Vomica?

Omschrijving van Nux Vomica-homaccord Gutt 30ml Heel Wordt uw klacht na 2 weken niet minder, of wordt hij zelfs erger, neem dan contact op met uw arts.

Wat doet Phosphorus?

Phosphorus is een diep werkend medicijn dat zelden aan het begin van een ziekte wordt gebruikt. Bij acute hulp wordt het meestal gegeven voor hoesten en spijsverteringsproblemen. Gebrek aan vitaliteit, zelfs een gevoel van levenloosheid, is karakteristiek voor Sepia.

Wat is Aconitum middel?

De bloem van de Aconitum Napellus bestaat uit een pluim en iedere bloem in de pluim vertoond gelijkenis met een kap van een monnik. Aconitum Napellus wordt in de homeopathische geneeskunde toegepast ter bevordering van de genezing bij virale aandoeningen, zoals koorts, infecties en (long)ontstekingen.

Wat betekent Phosphorus?

Phosphorus kan verwijzen naar: Fosfor.

Wat is Phosphorus 200K?

Homeopathisch geneesmiddel in de vorm van globulen. Aangewezen bij hoest, vasculaire aandoeningen, bloedingen en gewrichtspijn. Boiron Phosphorus 200K is een geneesmiddel.

Waar is Belladonna goed voor?

Waarvoor wordt dit middel gebruikt? plotselinge buikpijn is het verstandig een arts te raadplegen. De druppels worden verpakt in een flesje met een inhoud van 50 ml.

Wat is Carbo Vegetabilis?

Houtskool (Carbo vegetabilis) is bij uitstek het middel van de gasophoping in het maagdarmkanaal en dan in hoofdzaak in de maag. De hond boert en stinkt uit de bek, de maagfunctie is vertraagd. Gasophoping treedt vooral op na het eten.

Wat is Pulsatilla?

Pulsatilla is vaak een geschikt middel voor mensen met een kou, hoestbuien, spijsverteringsproblemen, oog- en oorinfecties en nog veel andere aandoeningen. Kenmerkend voor het Pulsatilla-karakter zijn de kwetsbare, huilerige gevoeligheid en het verlangen naar veel aandacht.

Hoe gebruik je Okugest?

Hoe te gebruiken Bij acute klachten 1 tablet per uur innemen, maximaal 6 tabletten per dag. Als de klachten verminderen 3 keer per dag 1 tablet innemen. De tabletten bij voorkeur een half uur voor/na de maaltijd in de mond uiteen laten vallen, even in de mond houden en dan doorslikken.