:

Wat is pc330?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat is pc330?
  2. Hoe werkt afschrijving laptop?
  3. Wat is een onderbroken dienst?
  4. Hoe bereken je dagwaarde laptop?
  5. Wat mag je niet afschrijven?

Wat is pc330?

330 Paritair Comité voor de gezondheidsinrichtingen en -diensten.

Hoe werkt afschrijving laptop?

Bij een laptop bijvoorbeeld ligt, zoals eerder vermeld, de restwaarde meestal tussen 10% en 20%. Laten we 20% aanhouden, dan ga je dus afschrijven over 80% van je aankoop. Laten we stellen dat je laptop €2000 heeft gekost (€2000 x 80% = €1600). Dit bedrag van €1600 verspreid over 5 jaar is €320 per jaar.

Wat is een onderbroken dienst?

werk in onderbroken diensten: het gaat om werk waarbij je permanent werkt in dagprestaties waarvan de begintijd en eindtijd minimum 11 uur uit elkaar liggen, met een onderbreking van minstens 3 uur en minimumprestaties van 7 uur.

Hoe bereken je dagwaarde laptop?

De dagwaarde van uw spullen is de nieuwwaarde min de afschrijving. Het is dus de waarde van uw spullen vlak vóór het moment van de schade. Heeft u schade aan de spullen in uw huis (inboedel)? Dan betalen we meestal de nieuwwaarde.

Wat mag je niet afschrijven?

Fiscaal gezien ligt de grens op € 500, koop je dus iets wat duurder is dan € 500 dan mag hierop afgeschreven worden. Vervolgens zijn er een aantal verschillende afschrijvingsmethodieken mogelijk, ook zal een eventuele restwaarde bepaald moeten worden.