:

Hoe herken je een echte Pandora bedel?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe herken je een echte Pandora bedel?
  2. Is Pandora van zilver?
  3. Waar worden Pandora sieraden gemaakt?
  4. Welk materiaal is Pandora?
  5. Hoe lang garantie Pandora?
  6. Wat zijn Pandora bedels?

Hoe herken je een echte Pandora bedel?

Alle officiele Pandora bedels zijn voorzien van de letters ALE. ... Deze letters zijn de vinden aan de binnenkant van het juweel. Zilveren Pandora juwelen zijn voorzien van het getal 925, gouden van het getal 585. Deze getallen duiden aan dat het 925-zilver of 585-goud is, beide hoogwaardige edelmetalen.

Is Pandora van zilver?

Sterlingzilver. Zilver staat bekend om zijn zachte, witte oppervlak en is het kenmerkende metaal van Pandora, waarvan de meeste van onze sieraden hiervan zijn gemaakt.

Waar worden Pandora sieraden gemaakt?

De juwelen van Pandora worden hoofdzakelijk vervaardigd in Gemopolis in Thailand, waar het bedrijf 12.400 werknemers tewerkstelt.

Welk materiaal is Pandora?

PANDORA biedt een waaier aan handgemaakte en moderne juwelen geproduceerd uit authentieke materialen, hoofdzakelijk massief sterling zilver en 14kt of 18kt goud met halfedelstenen, edelstenen, gecultiveerde parels, glas en hout.

Hoe lang garantie Pandora?

1. Zit er garantie op mijn PANDORA sieraden? De PANDORA eSTORE vervangt fabrieksfouten kosteloos, tot 2 jaar na de oorspronkelijke datum van aankoop. Bewaar uw orderbevestiging/factuur of geef deze door aan degene die het geschenk krijgt, omdat het oorspronkelijke bewijs van aankoop het garantiebewijs is.

Wat zijn Pandora bedels?

Een Pandora bedel heeft samen altijd een speciale, meestal liefdevolle, betekenis. Pandora bedels zijn er voor blijde momenten maar ook voor momenten die als herinnering verdergaan zoals de bedel met de afbeelding van een hond of een kat en natuurlijk de engel of als geboortebedel het jongetje of het meisje.