:

Wat gebeurd er als je Parkmobile niet betaald?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Wat gebeurd er als je Parkmobile niet betaald?
 2. Hoe wordt Parkmobile afgeschreven?
 3. Wat is beter Parkmobile of Yellowbrick?
 4. Wat zijn de transactiekosten bij Parkmobile?
 5. Wat als je Parkmobile vergeet uit te zetten?
 6. Kan Parkmobile niet uitzetten?
 7. Wat is sms fee Parkmobile?
 8. Hoe werkt Parkmobile betalen?
 9. Wat is goedkoper Parkmobile of Yellowbrick?
 10. Is Yellowbrick betrouwbaar?
 11. Hoe weet parkeerwacht Parkmobile?
 12. Welke Parkeerapp is het goedkoopste?
 13. Wie heeft ervaring met Parkmobile?
 14. Kan parkeeractie niet stoppen?
 15. Wat is sms fee?

Wat gebeurd er als je Parkmobile niet betaald?

Als wij je factuur niet kunnen afschrijven, wordt je account tijdelijk geblokkeerd. Je krijgt van ons een e-mail en/of sms met een iDEAL-betaallink. Check altijd eerst in de app of je wel écht een betalingsachterstand hebt.

Hoe wordt Parkmobile afgeschreven?

Aan het begin van iedere maand schrijven we je parkeerkosten van de voorgaande maand af. Begin februari betaal je dus de kosten van januari. We schrijven de parkeerkosten af via automatische incasso of creditcard. Bij je registratie heb je de betaalmethode gekozen.

Wat is beter Parkmobile of Yellowbrick?

ANWB Parkeren, vanaf 15 cent per transactie en ANWB ledenvoordeel: eerste maand helemaal geen gebruikskosten. Veruit de beste keuze voor ANWB leden. Yellowbrick, vanaf 15 cent per transactie. Parkmobile, vanaf 27 cent per transactie.

Wat zijn de transactiekosten bij Parkmobile?

De kosten van Parkmobile zijn hetzelfde als op straat: €0,39 per parkeeractie of, als je een abonnement hebt, €2,50 per maand.

Wat als je Parkmobile vergeet uit te zetten?

De kosten die jij maakt per parkeeractie belasten wij weer door aan de gemeente. Dit parkeerrecht is geldig totdat jij de parkeeractie stopt – dit geven wij vervolgens weer door aan de gemeente. Stop je de actie niet, dan stopt deze automatisch op maximale parkeerduur van de zone.

Kan Parkmobile niet uitzetten?

Lukt het niet om de app (geforceerd) te sluiten? Dan zijn er twee opties: Sms 'Q' naar 4111. Wij zetten je parkeeractie stop en sturen je een sms met een bevestiging.

Wat is sms fee Parkmobile?

Voorwaarden sms-parkeren Je betaalt € 0,27 per ontvangen bericht, deze worden via jouw Parkmobile factuur verrekend. Voer jouw kenteken in zonder spaties/streepjes en let goed op de spatie tussen bijvoorbeeld 'pm' en de zone.

Hoe werkt Parkmobile betalen?

Start bijvoorbeeld een parkeeractie via de app en stop de actie via sms. Parkeren kan op straat en in garages door heel Nederland en België. De parkeerwachter ziet aan de hand van je kenteken of je hebt betaald. We verrekenen je parkeerkosten maandelijks achteraf via automatische incasso of creditcard.

Wat is goedkoper Parkmobile of Yellowbrick?

Het duurst zonder abonnement is Yellowbrick. Daar betaal je voor twaalf keer per jaar gebruiken €13,84, dat is €1,15 per parkeeractie. ... Parkeer je veel, dat wil zeggen vaker dan twee keer per week, dan ben je het goedkoopst uit met een abonnement van Parkmobile. Dan betaal je een vast bedrag van €24 per jaar.

Is Yellowbrick betrouwbaar?

Scoort een 2.0 van de 5 sterren, uit 4 reviews, ervaringen en beoordelingen. Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van yellowbrick. Lees de reviews en bezoek de website https://YellowBrick.nl.

Hoe weet parkeerwacht Parkmobile?

De parkeerwachter voert je kenteken in de handterminal in of leest 'm automatisch uit via een scanvoertuig. Hij ziet dan meteen of er op je kenteken een parkeeractie is gestart en dus of je hebt betaald. Zorg daarom dat je altijd het juiste (buitenlandse) kenteken hebt geregistreerd bij Parkmobile.

Welke Parkeerapp is het goedkoopste?

Bij welke parkeerapp je het goedkoopst uit bent, hangt af van hoe vaak je gebruik maakt van de parkeerapp. Parkeer je niet zo vaak, dan ben je het beste uit zonder abonnement. MyOrder is dan de goedkoopste aanbieder met een prijs van €0,22 per parkeeractie. Vlak daarna volgt Parkmobile met €0,25 per parkeeractie.

Wie heeft ervaring met Parkmobile?

NOOIT MEER DAT IK PARKMOBILE GEBRUIK. Ik ben al 3 maanden bezig met een factuur waarbij ze mij geld doorberekenen terwijl het op eerste kerstdag gratis parkeren is. Het zijn gewoon oplichters.

Kan parkeeractie niet stoppen?

Wat als ik mijn parkeeractie niet stopzet? Als je een parkeeractie niet zelf stopzet, blijft deze doorlopen. Hij stopt pas automatisch de volgende dag om 23:59 uur. Dus start je jouw parkeeractie bijvoorbeeld op maandagochtend en druk je niet op stop, dan betaal je tot dinsdagavond 23:59 uur voor het parkeren.

Wat is sms fee?

Dit zijn transactiekosten, sms-berichten (bijvoorbeeld voor herinneringen of bevestigingen), tokens, stickers en eventueel afgesloten abonnementen. Over alle service fees betaal je 21% btw.