:

Was Peter de Vries gescheiden?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Was Peter de Vries gescheiden?
  2. Is Peter R. de Vries opa?
  3. Wie is de verloofde van Peter R. de Vries?
  4. Is Peter R. de Vries nog in leven?
  5. Was Peter R gescheiden?
  6. Hoe oud is Tahmina van Peter R. de Vries?
  7. Hoe heet de broer van Peter R. de Vries?

Was Peter de Vries gescheiden?

Peter is 35 jaar getrouwd geweest met Jacqueline. Maar ze zijn al jaren uit elkaar. Peter heeft sinds een paar jaar een relatie met een andere vrouw. Royce de Vries is advocaat en partner van advocatenkantoor de Vries & Kasem, gevestigd in Amsterdam.

Is Peter R. de Vries opa?

Peter R. de Vries is in het diepste geheim opa geworden van een jongen! Zijn zoon Royce en zijn vriendin Amanda hebben hun zoontje vernoemd naar Peter en heet Fender Peter de Vries. 15 november werd de kleine spruit geboren.

Wie is de verloofde van Peter R. de Vries?

Ruim 1,4 miljoen mensen hebben zondagavond gezien hoe Tahmina Akefi voor het eerst vertelde over haar relatie met Peter R. de Vries. De journaliste wenste altijd anoniem te blijven, maar vertelde nu over hoe de misdaadjournalist haar ten huwelijk vroeg.

Is Peter R. de Vries nog in leven?

Peter Rudolf de Vries (Aalsmeer, 14 november 1956 – Amsterdam, ) was een Nederlands misdaadverslaggever. Hij werd voornamelijk bekend door het door hemzelf bedachte televisieprogramma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever, dat in 2012, na zeventien jaar, stopte.

Was Peter R gescheiden?

Peter en Jacqueline Ze hadden een open huwelijk en daarnaast onderhield Peter diverse buitenechtelijke relaties. Dat Peter en Jacqueline acht jaar geleden in alle stilte zijn gescheiden, is voor veel mensen niet bekend.

Hoe oud is Tahmina van Peter R. de Vries?

De partner van Peter R. de Vries is zondagavond voor het eerst uit de anonimiteit getreden. Zes jaar lang had Tahmina Akefi (39) een relatie met de bekende misdaadjournalist. In de WNL-documentaire Vertrouwelijk!

Hoe heet de broer van Peter R. de Vries?

Wouter de Vries, de broer van Peter R. de Vries, weigerde gisteren in de talkshow VI Vandaag antwoord te geven op een wel héél persoonlijke vraag van René van der Gijp. “Daar antwoord ik niet op.”