:

Wat gebeurt er met Peter Quinn?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat gebeurt er met Peter Quinn?
  2. Wie speelt Peter Quinn?
  3. Hoeveel afleveringen heeft Homeland seizoen 1?
  4. Waar kan ik Homeland kijken?
  5. Hoeveel afleveringen heeft laatste seizoen Homeland?
  6. Hoeveel afleveringen heeft Seizoen 7 van Homeland?
  7. Hoe eindigt Homeland?
  8. Is Seizoen 8 het laatste seizoen van Homeland?
  9. Hoeveel afleveringen van Homeland zijn er?
  10. Hoeveel afleveringen heeft Seizoen 8 van Homeland?

Wat gebeurt er met Peter Quinn?

Peter Quinn wordt aan het einde van het zesde seizoen van Homeland doodgeschoten. Althans, zo lijkt het. In een interview met Entertainment Weekly bevestigt acteur Rupert Friend, die in de huid kruipt van Quinn, dat zijn personage niet meer terugkeert in de serie.

Wie speelt Peter Quinn?

Rupert FriendPeter Quinn / Played by De keiharde doch zeer aantrekkelijke CIA-agent Peter Quinn (Rupert Friend) beleefde geen gemakkelijk vijfde seizoen van Homeland. Eerst verwisselde hij bijna het tijdelijke voor het eeuwige door een geinfecteerde schotwond.

Hoeveel afleveringen heeft Homeland seizoen 1?

In Nederland werd de serie vanaf het eerste seizoen door BNN uitgezonden. In België begon 2BE vanaf 7 januari 2013 met het uitzenden van Homeland....Homeland (televisieserie)
Homeland
GenreDrama Psychologische thriller
Uitzendingen
Start2 oktober 2011 7 januari 2013 1 januari 2012
Afleveringen96

Waar kan ik Homeland kijken?

Nieuwe afleveringen Homeland zijn iedere zondagavond te zien bij BNN op NPO3 en staan daarna nog de hele week op npo.nl.

Hoeveel afleveringen heeft laatste seizoen Homeland?

Het achtste seizoen van Homeland sluit de hitserie af. Verwacht dus een megaklapper op het einde. Gelukkig liggen er 12 afleveringen op ons te wachten, dus voorlopig zijn we nog even zoet.

Hoeveel afleveringen heeft Seizoen 7 van Homeland?

Go Carrie! De wereld zat er al een tijdje op te wachten en dit weekend wordt hun ongeduld dan eindelijk beloond met een spiksplinternieuw seizoen Homeland. Vanaf aanstaande zondag heb je Carrie, Saul en Dar Adal weer tien afleveringen lang in je woonkamer.

Hoe eindigt Homeland?

In die allerlaatste minuten van Homeland blijkt dat Carrie is overgelopen naar Rusland, een relatie heeft met Yevgeni en een boek heeft geschreven over misstanden bij Amerikaanse oorlogsvoering. Het beeld springt naar Amerika, waar Saul Berenson een pakketje ontvangt met het boek erin.

Is Seizoen 8 het laatste seizoen van Homeland?

Op 12 februari was het dan eindelijk zover en werd het laatste seizoen van Homeland gelanceerd. Homeland seizoen 8 en wat ons betreft het beste seizoen van de gehele serie.

Hoeveel afleveringen van Homeland zijn er?

Homeland (televisieserie)
Homeland
GenreDrama Psychologische thriller
Afleveringen96
Seizoenen8
Netwerk of omroepShowtime BNN Q2 Netflix

Hoeveel afleveringen heeft Seizoen 8 van Homeland?

Het achtste seizoen van Homeland sluit de hitserie af. Verwacht dus een megaklapper op het einde. Gelukkig liggen er 12 afleveringen op ons te wachten, dus voorlopig zijn we nog even zoet.