:

Wat gebeurt er als een wedstrijd wordt uitgesteld toto?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat gebeurt er als een wedstrijd wordt uitgesteld toto?
  2. Wat als evenement niet doorgaat?
  3. Wat als festival failliet gaat?
  4. Kunnen concerten nog doorgaan?
  5. Wat is er gebeurt met Unibet?
  6. Wat betekent AE bij voetbal?
  7. Wat betekent bij Toto?

Wat gebeurt er als een wedstrijd wordt uitgesteld toto?

Als er een voetbalwedstrijd is afgelast of uitgesteld én de wedstrijd wordt niet binnen twee dagen na de oorspronkelijke speeldatum uitgespeeld of overgespeeld, dan worden alle wedopties waarvan het resultaat al bereikt is (bijv. Over 2,5 goal bij een 2-1 stand), afgehandeld alsof de wedstrijd volledig is uitgespeeld.

Wat als evenement niet doorgaat?

Als door het coronavirus een concert, festival of ander evenement niet doorgaat moet u ook betaalde servicekosten terugkrijgen. De Autoriteit Consument en Markt heeft dat bevestigd. De organisator heeft geen juridische grond om de servicekosten niet terug te betalen als het evenement niet doorgaat.

Wat als festival failliet gaat?

Wat zijn je rechten? Als een concert of festival wordt afgelast, dan heb je recht op teruggave van het volledige bedrag dat je betaald hebt voor de kaart(en), inclusief eventuele reserverings- en/of servicekosten. Ook als de organisator zich beroept op overmacht.

Kunnen concerten nog doorgaan?

Versoepelingen vanaf Vanaf 23 maart worden de coronamaatregelen losgelaten voor een bezoek aan het theater, de bioscoop, het museum of een concert. Testen voor Toegang (1G) bij sommige grote activiteiten of evenement vervalt vanaf dan. Blijf wel de adviezen tegen verspreiding van corona volgen.

Wat is er gebeurt met Unibet?

Sinds 1 oktober is Unibet gestopt met haar online gokactiviteiten in Nederland. Dit komt omdat op die datum de Kansspelautoriteit (KSA) voor het eerst vergunningen voor online gokken in Nederland uitdeelde. Unibet heeft niet zo'n Nederlandse vergunning.

Wat betekent AE bij voetbal?

Wat betekent 'AE'? AE' is de afkorting van 'Alleen Eindresultaat'.

Wat betekent bij Toto?

afkorting van totalisator; onjuiste benaming voor de sportprijsvraag.