:

Hoe komt het dat je kut stinkt?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe komt het dat je kut stinkt?
  2. Waarom krijg ik steeds bacteriele vaginose?
  3. Wat kan ik doen tegen geur vagina?
  4. Hoe kun je je vagina schoon houden?
  5. Wat te doen tegen bacteriële infectie vagina?
  6. Hoe snel werkt flagyl?

Hoe komt het dat je kut stinkt?

Er zijn een aantal factoren die je geur kunnen beinvloeden: infecties or SOA's, sporten of zweten, hormoonlevels tijdens de menstruatiecyclus en wijzigingen in de pH van je vagina. Je lichaam is slim. Negeer het dus niet wanneer je vagina je iets probeert te vertellen.

Waarom krijg ik steeds bacteriele vaginose?

De kans op een bacteriële vaginose hangt af van de zuurgraad van de vulva en vagina. Een verstoorde zuurgraad geeft bacteriën de gelegenheid om te groeien. De zuurgraad wordt weer beïnvloed door leeftijd en hormoonspiegel. Ook vrouwen met diabetes hebben een verhoogde kans op een bacteriële infectie.

Wat kan ik doen tegen geur vagina?

Vagina stinkt Wanneer je de hygiëne van je intieme zone verwaarloost, kun je last krijgen van een sterk geurende vagina en stinkende afscheiding. Het is belangrijk dat je dagelijks je intieme zone wast met lauw water. Gebruik geen geparfumeerde douchegel, badschuim of zeep.

Hoe kun je je vagina schoon houden?

Gebruik uitsluitend lauwwarm water en geen zeep om je vagina te wassen en dep droog met een schone handdoek. En blijf dus weg van producten als speciale middelen voor in je vagina zoals vaginale douches, doekjes en wasemulies, omdat ze de normale zuurbalans van je vagina verstoren.

Wat te doen tegen bacteriële infectie vagina?

Voorkomen bacteriële vaginose
  • Gebruik geen zeep, douchegel of spoelingen om je vagina te wassen.
  • Gebruik lauw water bij het wassen van je vagina.
  • Gebruik geen deodorant of doucheschuim in en rond je vagina.

Hoe snel werkt flagyl?

Werkt binnen enkele dagen. Bij infecties van het maagdarmkanaal, bijvoorbeeld giardiasis, amoeben-dysenterie en dientamoeba-infecties. Ook bij infecties van de geslachtsorganen, zoals trichomonas, eikelontsteking en bacteriële vaginose. En bij andere infecties, zoals in de mond, keel en van de huid.