:

Wat is Indiba therapie?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat is Indiba therapie?
  2. Wat is Indiba?
  3. Wat zijn energetische behandelingen?
  4. Wat doet fascia?
  5. Wat zijn energetische belemmeringen?

Wat is Indiba therapie?

Indiba Activ is een vernieuwend apparaat binnen de wereld van de fysiotherapie en (top)sport dat werkt met een constante radiofrequente stroom (448 Khz). Deze stroom verbetert de doorlaatbaarheid van de celwanden met een versnelde ionenstroom als gevolg.

Wat is Indiba?

INDIBA® ACTIVE CELTHERAPIE. De De INDIBA® is een innoverend, baanbrekend, hoogfrequent elektrotherapie-apparaat, dat werkt met een constante stroomfrequentie van 448 KHz en dat ons helpt grenzen te verleggen in revalidatie en pijnbestrijding. De therapie van INDIBA® ACTIV is gebaseerd op het Proionic® systeem.

Wat zijn energetische behandelingen?

Energetische therapie is een natuurlijke behandelwijze waarbij geen medicijnen gebruikt worden. Het zelfhelende mechanisme van het lichaam wordt geactiveerd, hierdoor worden blokkades opgeheven en kan de energie beter door je lichaam stromen.

Wat doet fascia?

Fascia is de medische benaming voor bindweefselvliezen die alle spieren, gewrichten, botten en organen omgeven. Deze vliezen zorgen ervoor dat alles met elkaar verbonden wordt. Daarnaast zorgen fascia ervoor dat spieren en zenuwen soepel en zonder wrijving langs elkaar kunnen bewegen.

Wat zijn energetische belemmeringen?

Een blokkade is een aanwijsbare plek op het lichaam waar de energie niet goed doorstroomt. Ik voel dit in mijn handen als kou, warmte, tintelingen of spanning. Je voelt zelf op die plek vaak ook spanningen, pijn, kou of een raar gevoel. Dit kan je onderrug zijn, je buik, maag of bijvoorbeeld je knie.