:

Wat betekent een prompt?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Wat betekent een prompt?
 2. Wat is een Pront?
 3. Wat is de prompt in Gmail?
 4. Wat is een prompt op Facebook?
 5. Wat betekent pronte vrouw?
 6. Wat is een ander woord voor oorspronkelijk?
 7. Waar vind ik de prompt?
 8. Wat betekent prompt verloren?
 9. Wat is een struise vrouw?
 10. Wat is de belendende percelen?
 11. Wat zijn de coördinaten van de oorsprong?

Wat betekent een prompt?

Een prompt is iets wat ons vraagt om een bepaald gedrag te vertonen of ons eraan herinnert om dat te doen. Voorbeelden zijn het geluid van je wekker en de pushmelding op het scherm van je smartphone.

Wat is een Pront?

Pront - bn. bw. (-er, -st), stipt, nauwkeurig, net: tegen pronte betaling, à contant, om gereed geld; hij was pront op zijn tijd, stipt, nauwkeurig; — (Z. A.)

Wat is de prompt in Gmail?

Als je inlogt op je Google-account, kun je op een melding op je telefoon tikken om te bevestigen dat jij het bent. Je kunt Google-prompts gebruiken om in te loggen: Met je telefoon in plaats van met een wachtwoord.

Wat is een prompt op Facebook?

Met prompts kun je een bericht maken waarop anderen kunnen reageren met foto's. Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op Groepen en Je groepen en selecteer je groep. Als je Groepen niet ziet, tik je op Meer weergeven.

Wat betekent pronte vrouw?

Het woord is waarschijnlijk afgeleid van prompt. Pront en prompt delen dan ook een aantal betekenissen: vlot, snel, stipt, nauwkeurig, zonder aarzelen, op korte termijn. Bij pront horen dan verder nog de betekenissen: knap, mooi, trots, parmantig. Zo kon je vroeger spreken van een pronte vrouw.

Wat is een ander woord voor oorspronkelijk?

oorspronkelijk (bn): authentiek, echt, natuurlijk, onvertaald, onvervalst, origineel, zelfstandig, zuiver. oorspronkelijk (bn): autochtoon, eerste, inheems, oudste, primair, primitief, primordiaal.

Waar vind ik de prompt?

Open de opdrachtprompt in Windows 7
 1. Klik op de knop Start van Windows.
 2. Typ cmdin het zoekvak.
 3. Klik in de zoekresultaten met de rechtermuisknop op cmd en selecteer Als administrator uitvoeren(Afbeelding 2). ...
 4. Hiermee opent u het opdrachtpromptvenster(Afbeelding 3).

Wat betekent prompt verloren?

Geen prompts meer ontvangen Tip: Stel back-upmethoden in als je verificatie in 2 stappen gebruikt om te voorkomen dat je geen toegang meer hebt tot je account. Je kunt Google-prompts krijgen op elke geschikte telefoon die is ingelogd op je Google-account.

Wat is een struise vrouw?

bn. en bw. (-er, -t), kloek of zwaar gebouwd, krachtig, stevig: een struise vrouw; een struise stijl, gespierd.

Wat is de belendende percelen?

(belendde, heeft helend; bijna alleen als teg. deelw.), grenzen, palen, gelegen zijn aan: de belendende percelen, een belendend vertrek, huis; — de belendende aanhorigheden, ap- en dependentiën.

Wat zijn de coördinaten van de oorsprong?

In de meetkunde is de oorsprong van een euclidische ruimte een speciaal punt, meestal aangeduid met de letter O, dat als een vast referentiepunt wordt gebruikt voor de geometrie van de omliggende ruimte. In een cartesisch coördinatenstelsel is de oorsprong het punt waar de assen van het stelsel elkaar snijden.