:

Wat zijn S3 gelden?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Wat zijn S3 gelden?
 2. Wat is het doel van een kwaliteitsmeting?
 3. Wat kan er verbeterd worden in de zorg?
 4. Wat is toekomstbestendige huisartsenzorg?
 5. Wat is Uzovi nummer CZ?
 6. Wat zijn de taken van een kwaliteitsmanager?
 7. Wat doet een kwaliteitsafdeling?
 8. Hoe maak je een verbeterplan in de zorg?

Wat zijn S3 gelden?

Een project / initiatief kan worden gefinancierd uit de module Zorgvernieuwing (S3-gelden), mits de aanvraag voldoet aan de procedure en de voorwaarden zoals hieronder beschreven. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten aanvragen.

Wat is het doel van een kwaliteitsmeting?

Het heeft als hoogste doel de patiƫntveiligheid - en daarmee de kwaliteit en de veiligheid - van de zorg te verbeteren. Veel organisaties kiezen er voor om de indicatoren van veilige zorg digitaal te verwerken, zodat deze gemonitord kunnen worden.

Wat kan er verbeterd worden in de zorg?

Voortdurend werken aan verbeteren van kwaliteit is de norm in het kwaliteitskader. Naast de inzet van voldoende zorgverleners gaat het ook om de inzet van technologie. Technologie kan zorgverleners tijd besparen, zodat zij meer tijd en aandacht voor de bewoner krijgen.

Wat is toekomstbestendige huisartsenzorg?

Het beleid 'Toekomstbestendige huisartsenzorg' omvat de financiƫle groeiruimte voor 2021 en is gericht op huisartsenpraktijken aangesloten bij een regio-organisatie en de regio-organisaties zelf. Voor de huisartsenpraktijken is een maximum tarief vastgesteld per verzekerde.

Wat is Uzovi nummer CZ?

CZ maakt gebruik van de UZOVI-code 9664 waaronder, naast de CZ-verzekerden, ook de verzekerden van Nationale-Nederlanden en OHRA vallen.

Wat zijn de taken van een kwaliteitsmanager?

Een kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het garanderen en optimaliseren van de kwaliteit van een product, dienst of tak van een bedrijf. Hij begeleidt en stuurt andere medewerkers aan bij het monitoren van de kwaliteit, voert kwaliteitsanalyses uit en overziet de implementatie van kwaliteitsverbeteringen.

Wat doet een kwaliteitsafdeling?

Kwaliteitsmanagement - in teamverband met kwaliteitsmedewerkers wel een kwaliteitsteam of q-team genoemd - beoogt aan te sturen op het verbeteren van kwaliteit. Tevens houdt het zich bezig met het verbinden van de verschillende bedrijfsonderdelen die output leveren aan het uiteindelijke resultaat.

Hoe maak je een verbeterplan in de zorg?

 1. Format verbeterplan.
 2. Naam van het project: Wat moet er verbeterd worden.
 3. Projectleider/ werkgroep: Vul de namen in van die gene die met het verbeterproject te maken hebben en wat hun taken zijn.
 4. Doel: Probeer het doel SMART te formuleren. ...
 5. Resultaat: Wat wil je bereiken? ...
 6. Nulmeting: ...
 7. Acties: ...
 8. Evaluatie: