:

Wat is de betekenis van het woord première?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat is de betekenis van het woord première?
  2. Wat betekent ik ben pro?
  3. Wat is het Pro?
  4. Wat betekent het woord carrière?
  5. Wat is Contra en pro?
  6. Welke niveau is pro?
  7. Is praktijkonderwijs goed?
  8. Wat betekent begaafde?

Wat is de betekenis van het woord première?

première - zelfstandig naamwoord uitspraak: prem-jè-re 1. eerste opvoering van een theatergebeuren ♢ alle acteurs mochten naar de première van de speelfilm 1.

Wat betekent ik ben pro?

ik ben pro!; in verbinding met aardrijkskunde en andere bn. en zn., om een gezindheid ten gunste van het genoemde land, die partij enz. aan te duiden: pro-Engels, pro-Amerikaans, procommunistisch enz.

Wat is het Pro?

Het Praktijkonderwijs (PRO) is bedoeld voor leerlingen die niet in staat zijn om een schooldiploma vmbo te halen. Zij moeten een verwijzing hebben en kunnen tot ongeveer 18 jaar Praktijkonderwijs volgen.

Wat betekent het woord carrière?

carrière - zelfstandig naamwoord uitspraak: car-ri-è-re 1. het werk dat je doet en de banen die je gehad hebt ♢ hij heeft een geweldige carrière 1. carrière maken [steeds betere banen krijgen]...

Wat is Contra en pro?

Pro en contra - voor en tegen; ook: belasten en ontlasten.

Welke niveau is pro?

Ook werken vrijwel alle scholen samen met het MBO zodat een deel van de leerlingen al in het praktijkonderwijs een entree-diploma (MBO niveau 1) kan behalen. Een deel van de leerlingen stroomt na het praktijkonderwijs direct door naar werk. Een ander deel stroomt door naar het mbo om een vervolgopleiding te doen.

Is praktijkonderwijs goed?

Praktijkonderwijs is voortgezet onderwijs. Praktijkonderwijs bereidt leerlingen zo goed mogelijk voor op de maatschappij. Alle leerlingen volgen een eigen ontwikkelplan. Leren, werken, redzaamheid, burgerschap en vrije tijd zijn daarbij belangrijke aspecten.

Wat betekent begaafde?

een aangeboren bekwaamheid of zulke bekwaamheden bezittend, talentvol: een begaafd zanger, redenaar, dichter; met goede verstandelijke aanleg, knap: een begaafd kind.