:

Waar zit zekering Thetford toilet?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Waar zit zekering Thetford toilet?
 2. Hoe werkt vlotter Thetford?
 3. Welke Thetford toilet heb ik?
 4. Waar zit de zekering in een caravan?
 5. Hoe toilet camper schoonmaken?
 6. Hoe maak ik een chemisch toilet schoon?
 7. Welk type toilet heb ik?
 8. Hoeveel liter Thetford?
 9. Waarom 12 volt in caravan?
 10. Waarom heeft een caravan een omvormer?
 11. Hoe reinig je chemisch toilet?

Waar zit zekering Thetford toilet?

Info is inderdaad slecht vindbaar, maar heb je hier iets aan: Tank er uit halen. Achterin deze ruimte aan rechterzijde boven, (bij mij) zit een luikje. Dit eruit trekken, dan zie je de steekzekering zitten.

Hoe werkt vlotter Thetford?

De vlotter gaat met het niveau in de tank mee omhoog en komt uiteindelijk zo hoog dat hij een contact (een reed-relais) buiten de cassette dicht trekt, waarna een ledje rood gaat branden. Soms zit er papier, kalk of ander vuil rond het scharnierpunt van de vlotter en blijft deze hangen, ondanks dat hij leeg gegoten is.

Welke Thetford toilet heb ik?

Het toilet is te herkennen aan de wat rondere vormen, zoals de voorkant en de bril. Daarnaast kun je de afvaltank herkennen aan de 2 handvatten aan de bovenzijde. Verder is de afvaltank bijna hetzelfde als de C400: donkergrijs met groene accenten.

Waar zit de zekering in een caravan?

Achter in de stekkerdoos zitten 2 schroeven (waar de stekker de caravan in komt, gezien vanaf de binnenkant van de caravan), dat bleken zekeringhouders te zijn.

Hoe toilet camper schoonmaken?

Gebruik een toiletreiniger om het toilet fris te houden. Giet wat van het middel in de toiletpot en laat het zijn werk doen. Ga niet met een (harde) borstel schoonmaken, want dit veroorzaakt krassen waar het vuil in gaat zitten. Neem met een vochtige doek de buitenkant regelmatig af.

Hoe maak ik een chemisch toilet schoon?

Combineer een scheutje natuurazijn met een kneepje afwasmiddel voor in de wc-tank, porta potti of chemisch toilet-cassette. Als u uw chemisch toilet na de vakantie opbergt, zet er dan wat water in met de combinatie van natuurazijn en afwasmiddel. Het toilet blijft zo mooi schoon en ruikt fris.

Welk type toilet heb ik?

Merk en/of serie van je toilet Dan kan je het wellicht nog terugvinden op je aankoopbewijs of factuur. Wanneer je het merk van je toilet weet kun je gerichter zoeken naar de juiste wc bril.

Hoeveel liter Thetford?

Specificaties:
NaamThetford Porta Potti 145 chemisch toilet
Capaciteit afvaltank12 liter
Capaciteit spoelwatertank15 liter
Hoogte330 mm
Breedte383 mm

Waarom 12 volt in caravan?

Het netwerk in de caravan En 12 volt (het 'boordnet') voor onderweg - zodat de belangrijkste dingen werken, zoals de waterpomp van de kraan, de verlichting en het chemisch toilet. De koelkast kan meestal op 12 volt, 230 volt en op gas. Onderweg zorgt de dynamo van de auto dat de koelkast blijft werken op 12 volt.

Waarom heeft een caravan een omvormer?

Omvormer camper nodig? Een laptop, tablet, fotocamera en mobiele telefoon werken allemaal op 230 volt. Echter levert een camper accu 12 volt spanning. Daarom heb je een omvormer nodig als je dit soort apparaten ook in je camper wilt gebruiken.

Hoe reinig je chemisch toilet?

Combineer een scheutje natuurazijn met een kneepje afwasmiddel voor in de wc-tank, porta potti of chemisch toilet-cassette. Als u uw chemisch toilet na de vakantie opbergt, zet er dan wat water in met de combinatie van natuurazijn en afwasmiddel. Het toilet blijft zo mooi schoon en ruikt fris.