:

Wat is Quick Power Wash?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Wat is Quick Power Wash?
 2. Welk programma voor handdoeken Miele?
 3. Welk wasprogramma Miele?
 4. Is TwinDos handig?
 5. Wat kost een nieuwe wasmachine?
 6. Wat is de beste wasmachine 2019?
 7. Welk programma voor handdoeken?
 8. Hoe moet ik mijn was sorteren?
 9. Welke wasmachine heeft een kort programma?
 10. Welke kleding wassen op 60 graden?
 11. Waarom TwinDos?

Wat is Quick Power Wash?

Om extra snel te wassen gebruik je het QuickPowerWash programma. Hiermee was je 5 kilogram wasgoed in 49 minuten schoon. Handig wanneer je snel je favoriete outfit aan wil. QuickPowerWash is geschikt voor licht of normaal vervuild wasgoed dat op 40°C of 60°C mag.

Welk programma voor handdoeken Miele?

Was dan je beddengoed, handdoeken, theedoeken en schoonmaakdoeken op 60 graden met het katoenwasprogramma. We adviseren hierbij overigens niet het eco-programma van 60 graden.

Welk wasprogramma Miele?

Polyester: kreukherstellend programma op 40 °C; Spijkerstof: jeansprogramma op 30 °C; Tricot: binnenstebuiten wassen op 30 °C (wol) of 40 °C (katoen); Viscose: standaard programma op 40 °C.

Is TwinDos handig?

Je kleding slijt minder en blijft langer mooi. Vlekken en strepen zijn vervelend, maar kleding die slijt door het doseren van te veel wasmiddel tijdens het wassen, is natuurlijk helemáál niet wat je wilt. TwinDos werkt met een 2-fasen-doseersysteem, dat uiterst zorgvuldig met je wasgoed omgaat.

Wat kost een nieuwe wasmachine?

De prijzen van wasmachines verschillen enorm. Van €350 tot meer dan €1500. Gemiddeld kost een wasmachine ruim €700. Duurdere, geteste modellen halen prima scores.

Wat is de beste wasmachine 2019?

Beste uit de test: Bosch WNAT323471 De machine wast katoen en synthetica goed schoon en centrifugeert goed. Bovendien heeft het apparaat een prettige wasmiddellade en een koolborstelloze motor. Handig aan deze wasmachine is dat die startuitstel heeft en dat de display de resterende programmaduur laat zien.

Welk programma voor handdoeken?

Op 60°C wassen is aan te raden bij keukentextiel en handdoeken wassen of beddengoed wassen. Af en toe zo'n hete was draaien is goed voor de wasmachine, omdat het kokend hete water eventuele wasmiddelresten wegspoelt en de machine reinigt. Vrijwel alle andere programma's hebben een maximum temperatuur van 60°C.

Hoe moet ik mijn was sorteren?

Het sorteren van je was doe je op kleur, stof en de voorgeschreven temperatuur. Door aparte stapels te maken, blijft je favoriete outfit langer mooi....Bij het sorteren van de was maak je eerst 3 stapels op basis van de kleur:
 1. Bonte was: gekleurd wasgoed.
 2. Witte was: wit wasgoed.
 3. Donkere was: zwart en grijs wasgoed.

Welke wasmachine heeft een kort programma?

Merken als Bosch en Siemens hebben een tijdbesparingsknop om een regulier programma in te korten. Bij Bosch kort je enkele programma's tot 65% in dankzij SpeedPerfect. Je wasgoed is hiermee sneller schoon. Siemens wasmachines beschikken over VarioSpeed, waarmee je het programma tot 60% inkort.

Welke kleding wassen op 60 graden?

60 graden: witgoed weer helemaal wit Deze temperatuur geeft je de zekerheid dat dit wasgoed hygiënisch schoon uit de machine komt. Ook sportsokken of wit ondergoed was je op 60° C.

Waarom TwinDos?

Je gebruikt hierdoor bij elke wasbeurt de juiste hoeveelheid. Zo weet je zeker dat je was schoon wordt en langer mooi blijft. Met TwinDos doe je de was van het hele gezin. Je bespaart hierbij water en energie, doordat er minder spoelbeurten nodig zijn om het wasmiddel uit je was te halen.