:

Wat is de definitie van slecht?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat is de definitie van slecht?
  2. Wat betekent achterlijke?
  3. Wat betekent Rotop?
  4. Wat een debiel?
  5. Wat is achterlijk gedrag?
  6. Hoe noem je het vrouwelijk geslachtsdeel?
  7. Hoe heet het vrouwelijk geslachtsdeel?

Wat is de definitie van slecht?

Eigenlijk betekent slecht: effen, vlak, glad, zoals nog blijkt uit slechten: met de grond gelijk maken en beslechten. Ook in de uitdrukking recht en slecht heeft slecht nog deze betekenis. Dan gaat het woord betekenen: eenvoudig (slechte luiden), onwetend, niet deugdelijk, niet gunstig, gebrekkig (slecht gezicht).

Wat betekent achterlijke?

achter in ontwikkeling (van een persoon, kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn). [scheepvaart] van achter komend. 1) Achtergebleven 2) Afgestompt 3) Breinloos 4) Debiel 5) Deel van een schip 6) Dom 7) Gaffeltouw 8) Geesteloos 9) Gek 10) Geschift 11) Gestoord 12) Hersenloos 13) Idioot...

Wat betekent Rotop?

m. draaier, draaiend gedeelte v. e. stoomturbine.

Wat een debiel?

iemand met een laag IQ; achterlijk persoon; stommeling; sufferd. In de jeugdtaal van de jaren negentig vaak afgekort tot debie of biel. In turbotaal ook wel: debillo (zie Hoppenbrouwers).

Wat is achterlijk gedrag?

achterlijk - Bijvoeglijk naamwoord 1. achterstand vertonend in de ontwikkeling (met denigrerende bijklank; meest gezegd van een persoon, kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn) ♢ De jongen had vergrote amandelen en daardoor had hij een achterlijk uiterlijk terwijl hij toch heel slim was....

Hoe noem je het vrouwelijk geslachtsdeel?

Een vrouw heeft een vagina, een poes, een gleuf, een flamoes, een doos en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Hoe heet het vrouwelijk geslachtsdeel?

De vagina of schede is het inwendige deel van het geslachtsorgaan dat bij vrouwelijke zoogdieren de baarmoeder met de buitenkant van het lichaam verbindt. Het uitwendige deel wordt vulva genoemd. De vagina is geschikt om de penis in te brengen bij het paren.