:

Wat te doen als betaprogramma vol is?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Wat te doen als betaprogramma vol is?
 2. Wat betekent betaprogramma WhatsApp is vol?
 3. Wat is een bèta test?
 4. Waarom kan ik mijn WhatsApp niet updaten?
 5. Wat gebeurd er als je WhatsApp niet bijgewerkt?
 6. Hoe word je beta tester?
 7. Wat is bèta WhatsApp?
 8. Wat is een bèta lancering?
 9. Is er een update voor WhatsApp?
 10. Wat als je WhatsApp niet bijgewerkt?

Wat te doen als betaprogramma vol is?

Een bètaprogramma verlaten
 1. Open de Play Store .
 2. Tik op het profielicoon rechtsboven.
 3. Tik op Apps en apparaten beheren. Bèta.
 4. Zoek de app waarvoor je het bètaprogramma wilt verlaten.
 5. Tik op de app om de detailpagina te openen.
 6. Tik onder Je bent nu bètatester op Verlaten. Verlaten.

Wat betekent betaprogramma WhatsApp is vol?

Voor sommige apps geldt helaas wel dat er een beperkt aantal gebruikers hieraan kan deelnemen. Dat geldt ook voor het bètaprogramma van WhatsApp. Dit programma is vaak vol, en er worden alleen nieuwe plekken vrijgegeven als huidige testers het programma verlaten of als de ontwikkelaar meer gebruikers toestaat.

Wat is een bèta test?

Bètatester - (Gr. bèta 'de letter b'), persoon die door een softwarebedrijf wordt aangezocht om een computerprogramma (een zgn. bètaversie') te testen dat nog niet helemaal af is, waarin nog fouten of bugs zitten.

Waarom kan ik mijn WhatsApp niet updaten?

Als je WhatsApp niet kunt installeren vanwege onvoldoende ruimte op je apparaat, probeer dan de gegevens en cache van Google Play Store te wissen:
 • Ga naar Instellingen op je apparaat en tik op Apps en meldingen > Google Play Store > Applicatie-info > Opslag > CACHE LEGEN.
 • Tik op GEGEVENS WISSEN > OK.

Wat gebeurd er als je WhatsApp niet bijgewerkt?

Wat gebeurt er met niet-ondersteunde telefoons? Op de betreffende telefoons kan WhatsApp na de deadline nog wel worden gebruikt. De app blijft gewoon op je toestel staan en start als vanouds op - al krijgt hij in de toekomst geen updates meer. Je bent de klos zodra je WhatsApp verwijdert en moet herinstalleren.

Hoe word je beta tester?

Ons bèta-testingproces Schrijf je in als bèta-tester via deze pagina. Wanneer een nieuwe bèta-test klaar is, krijg je van ons een e-mail met alle details. Zodra je akkoord gaat met de bèta-test, activeren we de bèta-feature voor jou. Vervolgens sturen we jou extra informatie over het geven van feedback.

Wat is bèta WhatsApp?

De bèta verandert de manier waarop WhatsApp op een computer of een tablet verbinding maakt met de servers van de dienst. Dit ging voorheen namelijk via de telefoon waarop de app draait. Deze moest altijd in verbinding staan met de desktop- of tabletversie, omdat hierop het gekoppelde telefoonnummer stond.

Wat is een bèta lancering?

Een eerste versie wordt meestal de alfaversie genoemd, naar de eerste letter van het Griekse alfabet alfa. Bèta is de tweede letter van dat alfabet. Als er daarna nog een versie komt vóór de officiële versie, dan wordt die soms preview- of gammaversie genoemd.

Is er een update voor WhatsApp?

U kunt WhatsApp bijwerken via Google Play, op zoek naar het applicatieprofiel. U kunt ook vanaf uw Android-telefoon naar de update zoeken, in het gedeelte Toepassingen naar de app zoeken en het zoeken naar een update forceren. Hoewel de meeste updates meestal automatisch zijn.

Wat als je WhatsApp niet bijgewerkt?

Krijg je de 'WhatsApp verlopen'-melding maar niet weg, wis dan de data, cookies geschiedenis van de browser of verwijder en installeer deze opnieuw. Lost dat de problemen niet op, overweeg dan om een back-up van je gegevens te maken en de fabrieksinstellingen te herstellen.