:

Hoe vaak FreeStyle Libre sensor vervangen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe vaak FreeStyle Libre sensor vervangen?
  2. Hoeveel alarmen heeft FreeStyle Libre 2?
  3. Hoe wordt FreeStyle Libre aangebracht?
  4. Hoe lang gaat een sensor mee?
  5. Hoe lang werkt FreeStyle Libre 2?
  6. Kun je de waarde voor een laag glucose alarm zelf instellen?

Hoe vaak FreeStyle Libre sensor vervangen?

Eigenschappen van de FreeStyle Libre sensor: Klein formaat (35 mm x 5 mm), daardoor discreet en gemakkelijk onder uw kleding te dragen. Ontworpen om maximaal 14 dagen op het lichaam te blijven zitten, de sensor hoeft slechts eens per 2 weken te worden vervangen.

Hoeveel alarmen heeft FreeStyle Libre 2?

Het FreeStyle Libre 2-systeem heeft drie optionele, realtime glucosealarmen die beschikbaar zijn via de reader en de FreeStyle LibreLink-app. Er is een alarm voor lage glucose, een alarm voor hoge glucose en een alarm bij signaalverlies.

Hoe wordt FreeStyle Libre aangebracht?

Nu het weer warmer weer wordt is het extra belangrijk om de juiste stappen te doorlopen bij het plaatsen van je volgende sensor. Kies een plek op de achterkant van je bovenarm en bereid de huid voor met deze 3 stappen: Was de plek met gewone zeep, Droog hem af en reinig de plek vervolgens met een alcoholdoekje.

Hoe lang gaat een sensor mee?

De levensduur van een CO-sensor gaat van 5 tot 10 jaar. Controleer steeds de productinformatie om na te gaan hoe lang de sensor meegaat. De CO-melder zal een signaal geven als het einde van de levensduur van de sensor dichtbij komt.

Hoe lang werkt FreeStyle Libre 2?

De FreeStyle Libre 2-sensor meet glucosespiegels in interstitiële vloeistof. De sensor kan maximaal 14 dagen worden gedragen. De FreeStyle Libre 2-sensor is compatibel met de FreeStyle LibreLink-app. De app is beschikbaar op Google Play en App Store.

Kun je de waarde voor een laag glucose alarm zelf instellen?

Helemaal nieuw is het alarm dat je kunt instellen voor een te hoge of te lage bloedsuikerwaarde. De nieuwe sensor meet – mits je in een straal van 6 meter rond je smartphone met de app of reader blijft – constant de bloedsuikerwaarden.