:

Wat is een dotten?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Wat is een dotten?
 2. Hoe maak je een dot?
 3. Hoe maak je een dot in je haar?
 4. Hoe maak je een dot met een donut?
 5. Hoe werkt Dotpainting?
 6. Wat heb je nodig voor Dotpainting?
 7. Hoe maak je de perfecte Knot?
 8. Hoe een makkelijke knot in je haar te maken?
 9. Hoe gebruik je een Knotrolband?
 10. Hoe maak je een strakke knot?
 11. Hoe gebruik je Dotting tools?
 12. Welke verf om te stippen?
 13. Hoe maak je een hoge knot?

Wat is een dotten?

Dotten kan op canvas, steen, hout en porselein. Handige tools om de dots (stippen) te zetten zijn de staafjes en pennen met verschillende puntdikte. Op porselein gebruik je Porselein verf.

Hoe maak je een dot?

Doe je haar naar achteren. Hou je haar op de plek waar je wilt dat de knot komt. Om een stijlvolle knot te maken, pak je je haar heel hoog op je hoofd beet. Voor een wat zakelijker kapsel, hou je het in het midden van je achterhoofd vast. Voor een nonchalante rommelige knot pak je je haar samen in je nek.

Hoe maak je een dot in je haar?

1:204:06Suggested clip · 61 secondsHow to: nonchalant dotje met een twist - YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Hoe maak je een dot met een donut?

0:183:38Suggested clip · 55 secondsHaar donut in doen en gebruiken - YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Hoe werkt Dotpainting?

Dot painting is een schildertechniek die uit stipjes (dots) bestaat. Wanneer je weet hoe je de verf het beste mengt en welke materialen je nodig hebt kan je van start. Even oefenen en voilà je maakt op korte tijd leuke dingen. Je zult merken dat het veel voldoening geeft en een beetje verslavend is.

Wat heb je nodig voor Dotpainting?

Materialen
 • Acrylverf, dit heb je van allerlei merken. ...
 • Dotting tools, dit kunnen bijvoorbeeld spijkers, boortjes en satéprikkers zijn maar ook tools die je in de webshop vindt.
 • Ondergrond om op te dotten. ...
 • Wit pastelpotlood om richtlijnen uit te zetten.
 • Liniaal, passer of sjabloon om richtlijnen uit te zetten.

Hoe maak je de perfecte Knot?

0:352:22Suggested clip · 60 secondsZO MAAK JE DE PERFECTE KNOT - &C - YouTubeYouTube

Hoe een makkelijke knot in je haar te maken?

0:162:08Suggested clip · 58 secondsLosse Knot maken ( in 1 minuut!) - YouTubeYouTube

Hoe gebruik je een Knotrolband?

Productbeschrijving. Handig hulpmiddel voor het maken van trendy kapsel. In een hand omdraai een mooie knotrol. Je doet je haar in het gaatje, rolt de band en draait er een mooie knot van.

Hoe maak je een strakke knot?

6:1410:43Suggested clip · 61 secondsStrakke lage knot haartutorial | Beautygloss - YouTubeYouTube

Hoe gebruik je Dotting tools?

Je neemt je dotting tool, een stukje papier of een spiegeltje en je nagellakken bij de hand. Open de nagellak die je wilt gebruiken voor je nail art. Plaats een druppeltje nagellak op het papiertje of het spiegeltje. Nu kan je de druppel van je dotting tool doppen in de nagellak en kan je starten met je nail art.

Welke verf om te stippen?

De verf die ik adviseer voor het stippen is Pébéo Porcelaine 150. Het is eenvoudig in gebruik, heeft een mooie hoogglans en een fijn kleurenpalet. In deze blog lees je tips over het gebruik van deze verf. Weet, je hebt niet veel verf nodig én je kunt kleuren eenvoudig onderling mengen en zo weer nieuwe kleuren maken.

Hoe maak je een hoge knot?

Spuit er haarlak overheen als je wilt, en maak dan een lus van je haar met behulp van een tweede elastiekje. Steek de losse punten door de lus heen, en zet de hele lus dan vast met de rest van het elastiekje. Laat er wat plukjes uitsteken om een warrige knot te krijgen. Maak een knot als je lang haar hebt.