:

Wie is de zanger van Talking Heads?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wie is de zanger van Talking Heads?
  2. Hoe heet de zanger van Modern Talking?
  3. Was in 1978 eerste hit van Talking Heads?
  4. Wie zingt Psycho killer?
  5. Was de eerste hit van Talking Heads?

Wie is de zanger van Talking Heads?

David ByrneTalking Heads / Singer David Byrne (Dumbarton (Schotland), ) is een Amerikaans muzikant, componist en beeldend kunstenaar van Schotse afkomst. Hij is vooral bekend geworden als voorman van de new wave-popgroep Talking Heads.

Hoe heet de zanger van Modern Talking?

Thomas AndersModern Talking / Zanger Het 'falsetkoor' bestond uit Rolf Köhler, Michael Scholz en Detlef Wiedeke. De zanger was Thomas Anders. Modern Talking had hits als You're My Heart, You're My Soul, You Can Win If You Want, Cheri Cheri Lady, Brother Louie, Atlantis Is Calling, You Are Not Alone, Sexy Sexy Lover en TV Makes the Superstar.

Was in 1978 eerste hit van Talking Heads?

Psycho Killer is een single van de Amerikaanse postpunkgroep Talking Heads uit 1977. Het nummer is afkomstig van het debuutalbum Talking Heads: 77 en werd de eerste hit van de groep; voornamelijk in Nederland en België.

Wie zingt Psycho killer?

Talking HeadsPsycho Killer / Artiest

Was de eerste hit van Talking Heads?

Het eerste Talking Heads album werd uitgebracht op 16 september 1977. De eerdere single Love → Building On Fire was geen onderdeel van het album. De eerste single van het album was Psycho Killer. Het werd hun eerste hit; er zouden er nog velen volgen.