:

Waar kun je VapoRub voor gebruiken?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Waar kun je VapoRub voor gebruiken?
  2. Waar kun je het beste VapoRub smeren?
  3. Is Vicks goed tegen hoesten?
  4. Hoe kom ik van een kriebelhoest af?
  5. Hoe lang blijft Vicks goed?

Waar kun je VapoRub voor gebruiken?

Vicks Vaporub 50 gram werkt effectief bij verkoudheid en een verstopte neus. Het middel kan makkelijk aangebracht worden op de borst of rug en de dampen die vervolgens vrijkomen bereiken al snel de neus en voorhoofdholtes. Hierdoor zal een verkoudheid en verstopte neus al snel weer verdwijnen.

Waar kun je het beste VapoRub smeren?

Door Vicks te inhaleren of in te smeren op je borst en rug behandel je verschijnselen van verkoudheid. De dampen die vrijkomen door lichaamswarmte of door een dampbad worden ervaren als verlichtend bij verkoudheid.

Is Vicks goed tegen hoesten?

Vicks heeft ook gedacht aan het hoesten. Het best gekende product van Vicks is Vaporub, de zalf om op je borst te smeren voor het slapengaan. Als u verkouden bent, grieperig of moet hoesten heeft Vicks alles om de symptomen te verlichten. Zo word je snel beter en kan je goed de dag en nacht door.

Hoe kom ik van een kriebelhoest af?

Bij kriebelhoest of een schraal gevoel in de keel: drink iets warms, bijvoorbeeld thee met honing. U kunt ook een lepel honing in uw mond nemen of op een dropje zuigen. Geef geen honing aan kinderen die jonger zijn dan 1 jaar. Bij vastzittend slijm: drink iets warms of stoom met warm water.

Hoe lang blijft Vicks goed?

Gebruik het niet langer dan 7 dagen, omdat anders de slijmvliezen beschadigd raken. Oxymetazoline vernauwt de bloedvaatjes in de slijmvliezen van de neus. Hierdoor vermindert de zwelling, waardoor u weer beter door de neus kunt ademen. Binnen enkele minuten na gebruik merkt u dat u door uw neus kan ademen.