:

Hoe ecocheques omzetten in geld?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe ecocheques omzetten in geld?
 2. Wat koop ik met Ecopass?
 3. Hoe betalen met Eco Pass?
 4. Wat te doen met vervallen ecocheques?
 5. Kan ik mijn ecocheques verkopen?
 6. Kan ik ecocheques omzetten in maaltijdcheques?
 7. Kan ik betalen met ecocheques bij Brico?
 8. Hoe betalen met Eco Pass Sodexo?
 9. Kan je Eco Pass online gebruiken?
 10. Heb je recht op ecocheques bij langdurige ziekte?
 11. Hoe lang ecocheques geldig?
 12. Waar kan ik mijn ecocheques kwijt?
 13. Kan ik in Delhaize nog betalen met ecocheques?
 14. Kan je betalen met ecocheques in de Aldi?

Hoe ecocheques omzetten in geld?

De eerste methode is om je ecocheques om te zetten naar gewoon cash geld....Zo verloop het proces:
 1. Ga naar een winkel die ecocheques accepteert. ...
 2. In de Brico (of andere winkel van jouw keuze) koop je iets met je ecochequekaart met een waarde van boven de 250 euro (of het bedrag dat op je ecochequekaart staat).

Wat koop ik met Ecopass?

Naast tweedehandsproducten kan je er producten mee kopen die specifiek bestemd zijn voor hergebruik of compostering: Herlaadbare batterijen Brooddozen Drinkbussen Sodamachines Wasbare luiers Composteerbakken …

Hoe betalen met Eco Pass?

Hoe verloopt een transactie?
 1. De klant geeft u aan met welk extralegaal voordeel hij/zij wenst te betalen (e-Lunch Pass of e-Eco Pass)
 2. U geeft zijn/haar keuze in uw terminal of kassasysteem in.
 3. De klant bevestigt de transactie met zijn/haar PIN code.

Wat te doen met vervallen ecocheques?

Ecocheques waarvan de geldigheidsduur is verstreken kunnen niet meer gebruikt worden voor de aankoop van producten en diensten opgenomen in de bijlage bij de CAO nr. 98. Vervallen ecocheques kunnen door de handelaars bovendien niet meer worden ingewisseld bij de uitgiftemaatschappijen van ecocheques.

Kan ik mijn ecocheques verkopen?

Van nu af kan je ecocheques of maaltijdcheques omruilen voor cash geld. Wie wil, kan van nu af zijn ecocheques of maaltijdcheques omruilen voor cash geld. Op een nieuwe ruilwebsite kan je nu al je cheques te koop aanbieden of omgekeerd ook cheques van iemand anders kopen.

Kan ik ecocheques omzetten in maaltijdcheques?

Omzetting ecocheques in maaltijdcheques mogelijk vanaf 1 oktober 2011. Vanaf 1 oktober 2011 mag u ecocheques omzetten in maaltijdcheques en omgekeerd. Als u voldoet aan de algemene toekenningsvoorwaarden, betaalt u geen RSZ-bijdragen voor deze omzetting. Ook de fiscus heeft zich aangesloten bij het standpunt van de RSZ ...

Kan ik betalen met ecocheques bij Brico?

We accepteren in alle winkels (Brico, BricoPlanit, BricoCity) alle type ecocheques. Betalen kan met papieren ecocheques of met de elektronische kaart. Dit geldt voor alle verdelers van ecocheques, namelijk EdenRed, Sodexo en Monizze.

Hoe betalen met Eco Pass Sodexo?

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN. Betaal zoals jij dat zelf wilt met je Sodexo Card! Je gebruikt ze net zoals een bankkaart, je kan er contactloos mee betalen en ... je kan er online mee betalen bij onze aangesloten partners.

Kan je Eco Pass online gebruiken?

Je online bestellingen in een paar klikken met je eco-cheques. Als je een aankoop in gedachten hebt, bezoek dan onze site! Online platform waar je particuliere bijklussers en professionele vakmannen vindt om herstellingen uit te voeren. De makkelijkste foodbox die je zelf van A tot Z kan samenstellen.

Heb je recht op ecocheques bij langdurige ziekte?

Per effectief gepresteerde werkdag krijg je één maaltijdcheque. Ben je afwezig van het werk door bijvoorbeeld ziekte of vakantie, krijg je er voor die dagen geen.

Hoe lang ecocheques geldig?

Geldigheidsduur. Een ecocheque is maximaal 2 jaar geldig. U kunt de cheques dus evengoed 2 jaar opsparen om bijvoorbeeld 1 duurdere investering in energiebesparing te doen. U kunt de geldigheidsduur van een ecocheque niet verlengen.

Waar kan ik mijn ecocheques kwijt?

Ketens zoals MediaMarkt, Krëfel, Vanden Borre, Eldi, Selexion en zelfs webwinkel Coolblue aanvaarden allemaal het betaalmiddel. Heb je het fris genoeg, dan kan je er ook terecht voor andere energie-efficiënte apparaten zoals een nieuwe koelkast, diepvriezer, wasmachine of stofzuiger.

Kan ik in Delhaize nog betalen met ecocheques?

Er is goed nieuws: Ecocheques worden wel degelijk aanvaard bij Delhaize. Uiteraard enkel die producten die volgens de regels in aanmerking kunnen komen, zijnde: Verschillende lampen (vanaf energielabel A+) en heroplaadbare batterijen. Bijna heel het gamma Eco Delhaize, zoals zakdoeken, waspoeders, WC-producten enz.

Kan je betalen met ecocheques in de Aldi?

Wij aanvaarden elektronische maaltijdcheques en zowel elektronische als papieren ecocheques van Edenred, Monizze en Sodexo. Betalen via ecocheques is enkel mogelijk bij artikelen waarop deze geldig zijn zoals de wet voorziet.