:

Hoe kun je een WhatsApp chat verbergen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe kun je een WhatsApp chat verbergen?
  2. Is WhatsApp privé?
  3. Hoe berichten verbergen?
  4. Wat verandert er bij WhatsApp 2021?
  5. Wat verandert er bij WhatsApp?

Hoe kun je een WhatsApp chat verbergen?

Individuele chats en groepsgesprekken archiveren
  1. Houd de chat ingedrukt die je wilt verbergen.
  2. Selecteer in het menu chat archiveren.

Is WhatsApp privé?

De dienst laat weten dat je nog steeds veilig en privé kunt communiceren met anderen. Ten eerste omdat WhatsApp je privéberichten of oproepen niet kan zien; net als dat Facebook dat niet kan, zo stelt WhatsApp.

Hoe berichten verbergen?

Met de app Berichten kun je gesprekken archiveren zodat je ze vanaf het startscherm kunt verbergen zonder ze permanent te hoeven verwijderen. Tik en houd vast op het gesprek dat je wilt verbergen. Een lijst met pictogrammen verschijnt boven aan het scherm. Tik op de map met een naar beneden wijzende pijl.

Wat verandert er bij WhatsApp 2021?

Update 29 mei 2021: WhatsApp gaat accounts niet beperken, als mensen weigeren om de nieuwe privacyvoorwaarden te accepteren. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt, nadat er ophef ontstond over de nieuwe regels. WhatsApp benadrukt nu dat het gebruik van de service op het moment niet beperkt wordt.

Wat verandert er bij WhatsApp?

In eerste instantie zal je geen toegang meer hebben tot je lijst met chats. Je zal wel nog inkomende telefoon- en video-oproepen kunnen beantwoorden. Een paar weken later zal de app zo goed als onbruikbaar worden: je zal geen oproepen en berichten meer ontvangen via WhatsApp op je telefoon.