:

Wat is een competitief persoon?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat is een competitief persoon?
  2. Hoe competitief ben je?
  3. Hoe omgaan met competitief gedrag?
  4. Wat is de betekenis van competitief?
  5. Wat wordt er bedoeld met competitief salaris?
  6. Wat is een competitief voordeel?
  7. Waarom competitief?
  8. Waarom bewijsdrang?

Wat is een competitief persoon?

competitief bijv. naamw. Uitspraak: [kɔmpəti'tif] die vecht om beter te zijn dan een ander Voorbeeld: `een competitieve onderneming`Synoniem: strijdlustig competitieve sport (sport waarbij het winnen van wedstrijden belangrijker is dan de ont...

Hoe competitief ben je?

word je uitgedaagd door strijd om te winnen. haal je voldoening uit je prestaties. ben je op zijn best wanneer je kunt concurreren en wedijveren. ben je strijdlustig ingesteld.

Hoe omgaan met competitief gedrag?

Laat je niet intimideren en zorg dat de dingen die controlerende types zeggen je niet raken. Erken het wanneer jij iets goed hebt gedaan, maar ga niet met diegene in discussie als hij of zij zegt dat het niet zo is. Je kunt competitieve types ook gewoon laten winnen.

Wat is de betekenis van competitief?

bijv. naamw. gewend en in staat strijd te leveren.

Wat wordt er bedoeld met competitief salaris?

Wat is een competitief loon? Met een competitief loon bedoelt men een loon dat tegemoetkomt aan de eisen van de sector. In de eerste plaats hoort dat minimaal het bedrag te zijn dat het paritair comité van de sector vooropstelt.

Wat is een competitief voordeel?

Men spreekt van concurrentievoordeel in de economie wanneer een onderneming op een bepaalde markt een product kan aanbieden dat zich op een positieve manier onderscheidt van andere producten.

Waarom competitief?

Als competitief persoon kun je alles uit jezelf halen, want je bent zelf je grootste concurrent. Tijdens je werk kun je analyseren waar je in te kort schiet en hieraan werken om in het vervolg minder fouten te maken en nog sneller te zijn. Hierdoor ben je constant bezig met aan jezelf werken en maak je snel progressie.

Waarom bewijsdrang?

Bewijsdrang is een manier om jezelf te bewijzen in wat je kunt of om te laten zien hoe goed je bent. Mensen die zichzelf willen bewijzen halen hier hun erkenning en waardering uit. Hoe meer ze presteren, hoe beter ze zich voelen.