:

Hoe WhatsApp verifieren?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe WhatsApp verifieren?
 2. Hoe vaak kun je WhatsApp verifiëren?
 3. Hoe vaak vraagt WhatsApp om pincode?
 4. Waarom verifieert WhatsApp niet?
 5. Wat is de beste omschrijving voor WhatsApp Tweestapsverificatie?
 6. Wat is een WhatsApp registratiecode?

Hoe WhatsApp verifieren?

Verificatie in twee stappen inschakelen
 1. Open de Instellingen van WhatsApp.
 2. Tik op Account > Verificatie in twee stappen > Inschakelen.
 3. Voer een 6-cijferige PIN naar keuze in en bevestig deze.
 4. Geef een e-mailadres op waar je toegang tot hebt of tik op Overslaan als je geen e-mailadres wilt toevoegen. ...
 5. Tik op Volgende.

Hoe vaak kun je WhatsApp verifiëren?

Wacht tot je een sms op je telefoon ontvangt nadat je je telefoonnummer hebt ingevoerd. Deze sms bevat een 6-cijferige verificatiecode die je invoert in het verificatiescherm van WhatsApp. De verificatiecode is uniek en verandert elke keer wanneer je een nieuw telefoonnummer of apparaat verifieert.

Hoe vaak vraagt WhatsApp om pincode?

De volgende keer dat je wil inloggen op WhatsApp moet je deze zescijferige pincode invoeren en ben je voor zeven dagen ingelogd. Om de zoveel dagen vraagt WhatsApp je de code opnieuw in te voeren. Mocht je de pincode vergeten, dan kun je via het opgegeven e-mailadres een nieuwe code instellen.

Waarom verifieert WhatsApp niet?

Je moet een actieve internetverbinding hebben via mobiele data of wifi. Als je aan het roamen bent of een slechte verbinding hebt, kan de verificatie mogelijk mislukken. Probeer www.whatsapp.com te openen op de internetbrowser op je mobiele telefoon om te controleren of je een internetverbinding hebt.

Wat is de beste omschrijving voor WhatsApp Tweestapsverificatie?

WhatsApp kun je extra beveiligen met behulp van tweestapsverificatie. Met deze verificatie is het mogelijk om je WhatsApp te beveiligen met een toegangscode. Deze code moet je invullen wanneer je WhatsApp op een ander toestel activeert.

Wat is een WhatsApp registratiecode?

Het enige wat je nodig hebt, is een verificatiecode en die kun je aanvragen bij WhatsApp. Deze zescijferige code gaat standaard naar het telefoonnummer dat aan het account is gekoppeld. Je gebruikt de code om je account op de nieuwe telefoon te activeren en je contactenlijst te importeren.