:

Hoe populair is Brawl Stars?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe populair is Brawl Stars?
  2. Hoeveel Brawlers zijn er?
  3. Hoe oud moet je zijn voor Brawl Stars?
  4. Hoe krijg je een gratis legendarische knokker?
  5. Hoeveel 4g kost Brawl Stars?

Hoe populair is Brawl Stars?

Brawl stars is momenteel enorm populair en met meer dan 100 miljoen downloads een echte hit, de Finse maker Supercell deed dit al eerder met Clash of Clans.

Hoeveel Brawlers zijn er?

Er zijn verschillende evenementen die je kunt spelen en er zijn 53 verschillende knokkers (poppetjes) te krijgen. Alle knokkers zijn ingedeelt in verschillende zeldzaamheden.

Hoe oud moet je zijn voor Brawl Stars?

Brawl Stars is gratis te downloaden op Android- en Apple toestellen. Het heeft een vrolijke, cartoon-achtige stijl en kan alleen of in teams worden gespeeld, met vrienden of met vreemden. Het leeftijdsadvies van PEGI is 7 jaar en ouder omdat er mild geweld in zit.

Hoe krijg je een gratis legendarische knokker?

Als je geen legendarische knokker hebt gevonden, kan dit een geluk bij een ongeluk zijn. Je hebt je huidige knokkers nodig als je een echte expert wilt worden. Naarmate je meer met ze oefent, kun je meer dozen openen en vind je uiteindelijk wel een legendarische knokker.

Hoeveel 4g kost Brawl Stars?

Gamen op deze manier kost je al snel 4-5 Mbps (= 0.5-0.6 MB per seconde). Per uur kom je dan op 2 GB uit. Ga je dus elke dag een half uurtje gamen, dan zit je per maand rond de 30 GB! In Nederland is daar nog geen geschikte bundel voor, dus onbeperkt gamen zit er nu nog niet in.