:

Hoe oud is Loetje?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe oud is Loetje?
 2. Waar staat Loetje voor?
 3. Kan je reserveren bij Loetje?
 4. Waar komt Loetje in Leiden?
 5. Hoeveel biefstuk verkoopt Loetje?
 6. Hoeveel Loetjes zijn er in Nederland?
 7. Wat voor vlees heeft Loetje?
 8. Welke Loetje is het leukst?
 9. Heb je QR code nodig voor Loetje?
 10. Hoeveel Loetjes in Nederland?
 11. Hoeveel gram biefstuk bij Loetje?
 12. Hoeveel is Loetje waard?
 13. Hoeveel filialen Loetje?
 14. Hoeveel Loetjes zijn er in Amsterdam?
 15. Is Loetje franchise?

Hoe oud is Loetje?

Loetje werd in 1977 opgericht als biljartcafé door de enkele jaren geleden overleden Loetje Klinkhamer in de Johannes Vermeerstraat in Amsterdam. Enkele jaren later begon hij met het serveren van biefstukken en dat werd zo'n succes, dat het biljart uiteindelijk uit de zaak verdween.

Waar staat Loetje voor?

Bij de oprichting zo'n 40 jaar geleden, was het de bedoeling dat Café Loetje een succesvol biljartcafé zou worden. Toen maakte Ludwig 'Loetje' Klinkhamer een fortuinlijke fout door zijn ossenhaasbiefstuk op de kaart te zetten.

Kan je reserveren bij Loetje?

Welkom bij Loetje! Bij Loetje is het goed en zit je altijd lekker. We zijn blij je weer te mogen ontvangen. Maak alvast online je reservering of loop spontaan bij ons binnen en schuif gezellig aan!

Waar komt Loetje in Leiden?

Het bekende biefstukrestaurant Loetje opent komende zomer een filiaal in een studentencomplex van DUWO in Leiden: het voormalige Sint Elizabeth Ziekenhuis aan de Hooigracht. Het nieuwe filiaal van Loetje komt op de plaats van Biercafé Olivier.

Hoeveel biefstuk verkoopt Loetje?

Wat is dat toch met Loetje?

Hoeveel Loetjes zijn er in Nederland?

Loetje telt inmiddels 21 vestigingen door heel Nederland en maakt, na het samengaan van Restaurantgroep Loetje en Debuut zijn in 2020 onderdeel uit van Restaurant Company Europe (RCE). Binnen deze groep zitten naast ketens als Loetje, ook horecaconcepten als Stan&CO, Beers & Barrels en Popo the Mexican.

Wat voor vlees heeft Loetje?

Met dank aan Tessa (I am cooking with love blog) voor het ontfutselen van dit geheim Bij Loetje wordt er ossenhaas biefstuk gebruikt voor alle recepten, want dat is een geweldig stuk vlees. Maar je kunt ook kogelbiefstuk gebruiken (is ook wat goedkoper).

Welke Loetje is het leukst?

Loetje Oost is één van de hipste van het Amsterdamse stel, naast Loetje In de Pijp. In Oost huist Loetje in een dijk van een hoekpand. Groot lokaal, bar centraal en kleurrijke kunst aan de muren.

Heb je QR code nodig voor Loetje?

Midden in het centrum vindt je Loetje met een giga groot terras. Voor je kunt zitten ,moet je een QR code scannen en vervolgens de Corona registratie invullen alvorens je een tafel krijgt toegewezen .

Hoeveel Loetjes in Nederland?

Loetje telt inmiddels 21 vestigingen door heel Nederland en maakt, na het samengaan van Restaurantgroep Loetje en Debuut zijn in 2020 onderdeel uit van Restaurant Company Europe (RCE). Binnen deze groep zitten naast ketens als Loetje, ook horecaconcepten als Stan&CO, Beers & Barrels en Popo the Mexican.

Hoeveel gram biefstuk bij Loetje?

Je krijgt dan geen biefstukje van 200 gram, maar een exemplaar 300 gram. Frites, groentes en salade moeten overigens apart besteld worden. Ook als je niet zo'n trek hebt in een mals biefstukje is er keuze te over: hamburgers, kipsaté, schnitzel, kalfslever of juist vis: tonijnbiefstuk of noordzeetong.

Hoeveel is Loetje waard?

Quote: De omzet met de huidige 18 vestigingen van Loetje schat het blad op een slordige €75 miljoen.

Hoeveel filialen Loetje?

Loetje telt inmiddels 21 vestigingen door heel Nederland en maakt, na het samengaan van Restaurantgroep Loetje en Debuut zijn in 2020 onderdeel uit van Restaurant Company Europe (RCE).

Hoeveel Loetjes zijn er in Amsterdam?

Loetje is een Nederlandse restaurantketen met meer dan 25 vestigingen, waarvan het merendeel zich in de omgeving Amsterdam bevindt....
Loetje
Loetje Aan 't IJ in Amsterdam-Noord
Oprichting1977
Oprichter(s)Ludwig 'Loetje' en Dirk Klinkhamer
EigenaarRestaurant Company Europe

Is Loetje franchise?

"Loetje is geen franchise onderneming, in tegendeel." Wel werkt het bedrijf het liefst met mensen uit de omgeving. Zo kwam ook de samenwerking met Rotterdammers Ron de Visser en Jesper van Kempen, de filiaalmanagers van de Rotterdamse vestiging, tot stand. Vier jaar terug bezocht De Visser met zijn vrouw Amsterdam.