:

Hoe lang mag een luchtverkeersleider werken?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe lang mag een luchtverkeersleider werken?
  2. Hoeveel verdient een luchtverkeersleider per jaar?
  3. Welke studies voor luchtverkeersleider?
  4. Hoe word je Air Traffic Controller?
  5. Wat verdient een verkeersleider bij de NS?
  6. Wat kost opleiding luchtverkeersleider?
  7. Hoeveel verdien je als verkeersleider?

Hoe lang mag een luchtverkeersleider werken?

Bij Luchtverkeersleiding Nederland werken ruim 250 luchtverkeersleiders 24 uur per dag, 7 dagen per week aan het begeleiden van vliegtuigen in het Nederlandse luchtruim en op de Nederlandse burgerluchthavens.

Hoeveel verdient een luchtverkeersleider per jaar?

De meest ervaren luchtverkeersleiders kunnen een salaris van 10.820 euro bruto per maand bereiken, nog los van de toeslagen.

Welke studies voor luchtverkeersleider?

Om in aanmerking te komen voor de selectie van luchtverkeersleider (civiel of militaire luchtvaart) beschik je over een vwo-diploma of hbo-propedeuse en ben je minimaal 17 jaar en maximaal 30 jaar op het moment van solliciteren.

Hoe word je Air Traffic Controller?

Om luchtverkeersleider te worden ga je eerst bij LVNL in opleiding. Deze duurt tweeëneenhalf tot drie jaar. De opleiding tot luchtverkeersleider is gratis, sterker nog, je krijgt direct salaris. Voor de opleiding geldt een selectieprocedure.

Wat verdient een verkeersleider bij de NS?

Het salaris van de Treindienstleider, of het salaris van een Trenverkeersleider ligt tussen de €2.619,- en €4.157,- bruto per maand. Hierin zit vaak een onregelmatigheidstoeslag vanwege de onregelmatige werktijden. Daarnaast bevatten de arbeidsvoorwaarden een vakantietoeslag en vakantiedagen.

Wat kost opleiding luchtverkeersleider?

Onze opleiding tot luchtverkeersleider is gratis, sterker nog, je krijgt direct salaris! Hij duurt ongeveer drie jaar, start op Schiphol-Oost en bestaat uit twee onderdelen, de Initial Training en de Unit Training. De Unit Training vindt plaats op de luchthaven waar je voor in opleiding gaat.

Hoeveel verdien je als verkeersleider?

Het aanvangssalaris van een Luchtverkeersleiders bedraag meestal tussen de € 2.648 en € 3.982 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 3.144 en € 4.871 per maand bij een werkweek van 38 uur.