:

Hoeveel kan je maximaal pinnen bij Geldmaat?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel kan je maximaal pinnen bij Geldmaat?
  2. Wat als er geen geld uit de automaat komt?
  3. Waar kan ik biljetten van 200 euro krijgen?
  4. Hoe lang blijft geld in pinautomaat?
  5. Hoeveel kost geld opnemen Rabobank?

Hoeveel kan je maximaal pinnen bij Geldmaat?

Betaalpas
GeldautomaatMaximum per dag
Geldmaat€ 500
Andere geldautomaat Nederland€ 500
Buitenland€ 500
Na wijzigen Betaalpas-limiet*

Wat als er geen geld uit de automaat komt?

Wanneer er geen geld uit de betaalautomaat komt, heet dat ook wel cash-trapping. Hierbij is de gleuf van de geldautomaat door criminelen gemanipuleerd met een afdekplaatje. Daarmee wordt het gepinde geld tegengehouden. U denkt waarschijnlijk dat de automaat defect is.

Waar kan ik biljetten van 200 euro krijgen?

Bij het Geldwisselkantoor kunt u deze grote biljetten wisselen tegen een kleine commissie. Het kan zijn dat u met een verkoop contant uitbetaald wordt met deze grote biljetten. Het uitgeven van deze grote biljetten kan een probleem vormen. Kom langs in één van onze kantoren om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe lang blijft geld in pinautomaat?

Het klinkt absurd, maar het gebeurt. We pinnen geld bij een automaat en bergen de bankpas weer op, maar laten het geld steken. Geen reden tot paniek! Want na ongeveer 30 seconden slikt de machine het weer in.

Hoeveel kost geld opnemen Rabobank?

Alleen Rabo-klanten met een Rabo DirectPakket of een Rabo BasisPakket gaat betalen voor het opnemen van contant geld. Klanten met een Rabo TotaalPakket hoeven niks extra's te betalen. De kosten voor het pinnen van contant geld bedragen €0,75 per geldopname.