:

Hoe kan je flipperen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe kan je flipperen?
 2. Hoe kom je een huis binnen zonder sleutel?
 3. Waar kun je nog flipperen?
 4. Hoe krijg je een auto open zonder sleutel?
 5. Hoe krijg je een sleutel uit de binnenkant van de deur?

Hoe kan je flipperen?

Inbrekers flipperen een (voor-)deur die niet op slot gedraaid zit gemakkelijk open. Dit doen zij door een buigbaar plastic plaatje tussen de deur en het kozijn te schuiven. Ze duwen het plaatje langzaam richting het slot en kunnen zo het sluitmechanisme van de (voor-)deur openduwen (door de dagschoot open te duwen).

Hoe kom je een huis binnen zonder sleutel?

Een andere inbraakmethode voor het openen van uw deur wanneer u geen sleutel heeft is hengelen. Deze methode kunt u toepassen bij deuren met een brievenbus. Vraag bij de buren om een klerenhanger en steek deze door de brievenbus naar binnen. Haak de klerenhanger vervolgens achter de deurklink en trek deze naar beneden.

Waar kun je nog flipperen?

Maar gelukkig kun je voor al je flipper- en arcadeplezier nog wel terecht in de amusementshallen van Nederland.
 • Circus Zandvoort.
 • Funhouse Vlissingen en Renesse.
 • Game Kingdom Sluis.
 • Gamestate Kerkrade.
 • It's Playtime Groningen.
 • De Voltage Tilburg.

Hoe krijg je een auto open zonder sleutel?

Een schroevendraaier is een veelgebruikt middel om een auto zonder sleutel te openen. Het enige nadeel is dat er mogelijk schade ontstaat. Daarom is het ook echt een noodoplossing die u inzet als er geen ander trucje is om de auto te openen. Gebruik een platte schroevendraaier die u schuin onder het slot zet.

Hoe krijg je een sleutel uit de binnenkant van de deur?

Dit is alleen mogelijk als de sleutel recht in het slot zit en als de sleutel niet aan een sleutelbos zit. Schuif eerst een groot stuk papier onder de deur door op de plek waar het slot zit. Steekt de speld (of de paperclip, het mes, enzovoorts) in het slot en duw de sleutel eruit. De sleutel valt op het papier.