:

Hoe rapporteer je een bericht op Facebook?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe rapporteer je een bericht op Facebook?
 2. Is rapporteren op Facebook anoniem?
 3. Hoe Messenger berichten blokkeren?
 4. Kan je zien wie je rapporteert?
 5. Wat gebeurt er als je een bericht rapporteert?
 6. Hoe weet je of iemand je blokkeert op Messenger?
 7. Wat gebeurt er als ik iemand blokkeer op Messenger?
 8. Wat is het verschil tussen een moderator en een beheerder?
 9. Hoe kan ik iemand anders beheerder maken op Facebook?
 10. Wat gebeurd er als je iemand rapporteert?
 11. Kun je zien wie je gerapporteerd heeft?
 12. Wat gebeurt er als je iemand rapporteert op Messenger?

Hoe rapporteer je een bericht op Facebook?

Ga naar het bericht dat je wilt rapporteren. Tik rechtsboven in het bericht op . Tik op Hulp zoeken of bericht rapporteren. Tik op de optie die het beste weergeeft hoe dit bericht onze richtlijnen voor de community schendt om feedback te geven.

Is rapporteren op Facebook anoniem?

Tenzij je een schending van intellectuele-eigendomsrechten rapporteert, blijft je rapport vertrouwelijk en krijgt het account dat je rapporteert niet te zien wie het heeft gerapporteerd. Als je iets aan Facebook rapporteert, kunnen we niet garanderen dat het ook daadwerkelijk wordt verwijderd.

Hoe Messenger berichten blokkeren?

Zo werkt blokkeren in Messenger Open de Mesenger-app en ga naar de chat van de persoon die je wilt verwijderen. Tik bovenaan in het scherm op de naam en scrol in het volgende venster naar beneden. Tik daar op Blokkeren en zet vervolgens de schakelaar naast Alle Chatberichten blokkeren op aan.

Kan je zien wie je rapporteert?

Houd er rekening mee dat je rapport anoniem is, behalve als je een schending van intellectuele-eigendomsrechten rapporteert. Het account dat je rapporteert, krijgt niet te zien wie het heeft gerapporteerd.

Wat gebeurt er als je een bericht rapporteert?

Wat gebeurt er als ik een Tweet, Lijst of privébericht rapporteer? De oorspronkelijke content van een gerapporteerde Tweet wordt vervangen door een kennisgeving met het bericht dat jij die Tweet hebt gerapporteerd. Je kan ook doorklikken en de Tweet bekijken als je wil.

Hoe weet je of iemand je blokkeert op Messenger?

Als je de profielfoto en de naam echter wel kunt zien bovenaan het gesprek en je ziet de tekst 'Deze inhoud is nu niet beschikbaar' op het Facebookprofiel van de persoon, dan heeft de persoon je geblokkeerd op Facebook en dus ook op Facebook Messenger.

Wat gebeurt er als ik iemand blokkeer op Messenger?

Wanneer je chatberichten en gesprekken van iemands Facebook-profiel of Instagram-account blokkeert, kan diegene het volgende niet meer doen: Met je chatten via Messenger of Facebook Chat. Je ontvangt geen chatberichten of gesprekken van het Facebook-profiel of Instagram-account dat je hebt geblokkeerd.

Wat is het verschil tussen een moderator en een beheerder?

Deze beheerder kan nog steeds posten, reageren of berichten versturen namens de pagina, maar zal zelf niet in staat zijn anderen toe te voegen als beheerder. Een 'moderator' kan enkel reageren op commenents, berichtjes beantwoorden, advertenties maken en de statistieken bekijken.

Hoe kan ik iemand anders beheerder maken op Facebook?

Tik op Beheren en vervolgens onder Instellingen op Je instellingen. Tik op Groepsinformatie en vervolgens op Leden. Tik op de naam van de persoon die je beheerder wilt maken. Selecteer [Naam] beheerder maken of [Naam] moderator maken en tik vervolgens op Bevestigen.

Wat gebeurd er als je iemand rapporteert?

Als je iemand rapporteert, gebeurt het volgende: WhatsApp ontvangt de laatste vijf berichten die door de gerapporteerde gebruiker of groep naar jou zijn verzonden. Deze persoon of groep wordt hiervan niet op de hoogte gebracht.

Kun je zien wie je gerapporteerd heeft?

Houd er rekening mee dat je rapport anoniem is, behalve als je een schending van intellectuele-eigendomsrechten rapporteert. Het account dat je rapporteert, krijgt niet te zien wie het heeft gerapporteerd.

Wat gebeurt er als je iemand rapporteert op Messenger?

Wanneer je een geheim gesprek rapporteert, worden recente chatberichten uit dit gesprek gedecodeerd en beveiligd vanaf je apparaat naar ons Helpteam verstuurd, dat de chatberichten zal beoordelen.