:

Kun je het water drinken in Thailand?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Kun je het water drinken in Thailand?
  2. Kun je water uit een bron drinken?
  3. Wat is natuurzuiver water?
  4. Wat is bron water?
  5. Waar kun je geen water uit de kraan drinken?

Kun je het water drinken in Thailand?

Het kraanwater in Bangkok Het kraanwater hier voldoet namelijk aan alle richtlijnen die zijn opgesteld door de World Health Organization. Het is dus veilig om in Bangkok het kraanwater te drinken.

Kun je water uit een bron drinken?

Water is hartstikke gezond. Er zitten geen calorieën in en het tast je tanden niet aan. In Nederland kun je het beste water uit de kraan drinken. Verder is er bronwater en mineraalwater te koop, met en zonder koolzuur.

Wat is natuurzuiver water?

Het natuurlijke mineraalwater ontspringt vanuit een thermale bron. Het water heeft een reis van tenminste 60 jaar afgelegd door rotslagen tot wel 1.600 meter diep en wordt goed beschermd door de natuur. Daardoor is het natuurlijke mineraalwater uitzonderlijk zuiver en goed van smaak.

Wat is bron water?

Bronwater is water, dat verkregen wordt uit bronnen of wellen. Soms wordt het water diep uit de aardbodem omhoog gepompt. Het voordeel van bronwater, boven leidingwater, is dat met name de hardheid (calcium- en magnesiumconcentratie) lager is.

Waar kun je geen water uit de kraan drinken?

Dit zijn de plaatsen waar je voorzichtig moet zijn met kraanwater: Albanië, Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Hongarije, Georgië, de Griekse eilanden, Kazachstan, Kosovo, Moldavië, Montenegro, Roemenië, Servië en Oekraïne.