:

Hoe werelden beheren Sims 4?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe werelden beheren Sims 4?
  2. Hoe inschrijven Universiteit Sims 4?
  3. Hoe kan je voorwerpen vergroten Sims 4?
  4. Hoe krijg je meer werelden in Sims 4?
  5. Wat te doen als SIM ziek is?

Hoe werelden beheren Sims 4?

Ga naar 'Werelden beheren' en klik op de kavel die je wilt bewerken.

Hoe inschrijven Universiteit Sims 4?

Je Sim mag zich eindelijk inschrijven bij een Universiteit! Klik hiervoor op een computer, telefoon of brievenbus en selecteer de optie 'Inschrijven voor Universiteit'. Het spel zal een aantal schermen laten zien die je echt even goed moet lezen en waarbij je moet opletten wat je aanklikt.

Hoe kan je voorwerpen vergroten Sims 4?

Een nieuw en leuk aspect van de Sims 4 is dat je voorwerpen kunt vergroten. Door SHIFT + ] in te drukken word je voorwerp groter. Dit is heel handig bij kamerplanten en schilderijen.

Hoe krijg je meer werelden in Sims 4?

Naarmate er meer pakketten van de Sims 4 worden uitgebracht, zullen er ook meer werelden aan het spel worden toegevoegd. Om het overzicht te bewaren, welke wereld bij welk pakket is uitgekomen, vind je onderstaand een overzicht met een korte omschrijving inclusief de afmetingen van de kavels.

Wat te doen als SIM ziek is?

Als je De Sims 4 Aan het Werk hebt dan kunnen ze inderdaad ziek zijn (meestal krijg je ook negatieve gemoedstoestanden). Je kan via de computer medicijnen bestellen en vaak helpt het ook wat om sinaasappelsap te drinken (via de koelkast).