:

Hoe snel resultaat met kettlebell?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe snel resultaat met kettlebell?
  2. Wat train je met kettlebell swings?
  3. Is kettlebell goed voor afvallen?
  4. Hoeveel kun je afvallen met kettlebell?
  5. Is kettlebell en krachttraining?

Hoe snel resultaat met kettlebell?

4. Kettlebell training geeft snel resultaat. Door de hoge intensiteit, i.c.m. een bewust en gezond voedingspatroon ervaar je binnen 4 weken al resultaat.

Wat train je met kettlebell swings?

De kettlebell swing is een gecombineerde oefening voor de core, de heupen, de bilspieren, de hamstrings en het bovenlichaam (inclusief schouders en rugspieren). Een briljante all-rounder, als je maar één kettlebell oefening zou leren, dan zou dit 'm moeten zijn!

Is kettlebell goed voor afvallen?

Kettlebell Swingen voor vetverbranding Als je twee keer per week ongeveer 25 minuten traint, kun je binnen drie weken al resultaat zien. Je vetpercentage is gedaald en je hebt al iets aan gewicht verloren. Ideaal voor als je snel wilt afvallen. Je krijgt er bovendien een sterker en strakker lichaam van.

Hoeveel kun je afvallen met kettlebell?

Omdat je met de kettlebell deze grote groep van spieren kunt trainen kan je er veel calorieën in korte tijd mee verbranden. Een work-out van 20 minuten staat gelijk aan het verbranden van zo'n 400 kcal. Dat is net zoveel als een uur zwemmen.

Is kettlebell en krachttraining?

Krachttraining met kettlebell Zoals eerder gezegd is de kettlebell niet zo effectief als losse krachtoefeningen, maar daar staat tegenover dat je met deze methode je lichaam veel meer 'overall' traint. Je zult dus ook een verbetering van bijvoorbeeld je houding zien. Je ontwikkelt een betere stabiliteit en coördinatie.