:

Waar kan ik Bijplakzegels kopen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Waar kan ik Bijplakzegels kopen?
  2. Kan ik een losse postzegel kopen?
  3. Waar Kerstpostzegels kopen?
  4. Waar kan je nog losse postzegels kopen?
  5. Hoeveel decemberzegels op gewone post?
  6. Kan ik oude Kerstpostzegels nog gebruiken?

Waar kan ik Bijplakzegels kopen?

Geen nood: je hoeft niet meteen meerdere decemberzegels te plakken. Er zijn namelijk speciale 'bijplakzegels' van 2, 3 en 5 cent. Ze zijn te koop bij onze PostNL-punten.

Kan ik een losse postzegel kopen?

Kan ik ook losse postzegels kopen? Postzegels zijn te koop per vel van 10 stuks (Nederland 1 en 2) en 5 stuks (internationale postzegel). Heb je er niet zo veel nodig? Koop dan online (of met de PostNL-app) een postzegelcode.

Waar Kerstpostzegels kopen?

Waar koop je de decemberzegels? De nieuwe decemberzegels van 2022 zijn eind dit jaar weer te koop in onze webshop en bij een PostNL-punt bij jou in de buurt.

Waar kan je nog losse postzegels kopen?

Bij PostNL bestel je gemakkelijk en snel postzegels online voor elke gelegenheid. De meeste postzegels zijn ook te koop op het Postkantoor. Of het nu gaat om je dagelijkse post of een unieke, persoonlijke postzegel, PostNL heeft altijd een passende postzegel.

Hoeveel decemberzegels op gewone post?

Met de Decemberzegel verstuur je t/m 6 januari 2022 ook heel voordelig post tot 50 gram naar het buitenland. In dat geval plak je twee Decemberzegels op je brief of kaart.

Kan ik oude Kerstpostzegels nog gebruiken?

Zijn mijn oude kerstzegels nog geldig? Heb je na de feestdagen nog een velletje met oude kerstzegels over? Dan zijn die nog steeds geldig. Na de decemberperiode kun je ze voor je gewone post gebruiken, als je genoeg bijplakt.