:

Hoe gebruik je losse salie?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe gebruik je losse salie?
 2. Hoe Brand je salie?
 3. Hoe kun je zelf je huis energetisch reinigen?
 4. Hoe kan ik negatieve energie verwijderen?
 5. Hoe moet je Smudgen?
 6. Wat te doen bij een negatieve geest in huis?

Hoe gebruik je losse salie?

Gebruik Witte Salie: Gebruik een Abalone Schelp of vuurvaste schaal met daarin eventueel wat zand of een platte steen. Neem nu een takje, een paar losse blaadjes en steek deze aan. Wanneer de vlam aanwezig is blaas je deze uit. De witte salie gaat nu smeulen/roken en is klaar voor gebruik.

Hoe Brand je salie?

Salie Aansteken Witte Salie laat je niet branden zoals een kaars, maar smeulen als wierook. Pak er daarom een kom of schaal bij en hou je salie bundel erboven met het uiteinde schuin naar beneden. Steek de onderkant aan en haal het vuur weg zodra de salie begint te branden.

Hoe kun je zelf je huis energetisch reinigen?

Loop met het stokje door huis en laat de magische rook zijn werk maar doen! Een bosje gedroogde salie kan jou ook helpen om je huis energetisch te reinigen. Steek – net als de Palo Santo – dit bosje aan en doof het vuur, zodat het bosje salie gaat smeulen. De rook die vrijkomt lost negatieve energie op!

Hoe kan ik negatieve energie verwijderen?

Reinig negatieve energie in 5 stappen – het beste stappenplan
 1. Begin met je huis vrij te maken van negatieve energie. ...
 2. Annuleer negatieve gedachten en vervang ze door positieve gedachten. ...
 3. Realiseer je dat je controle hebt over je situatie. ...
 4. Doe aan meditatie of aan yoga. ...
 5. Visualiseer het wegwerken van negatieve energie.

Hoe moet je Smudgen?

Als je een persoon of jezelf wilt smudgen, sluit je je ogen en werk je van boven naar beneden. Vergeet de handpalmen en voetzolen niet! Vraag de negatieve energie de ruimte of persoon te verlaten. Als je klaar bent met smudgen kun je de salie stick doven in aarde of tegen een steen.

Wat te doen bij een negatieve geest in huis?

Zout staat erom bekend dat het bescherming biedt en een reinigende werking heeft. Ook zou het negativiteit en entiteiten (geesten) verdrijven en deze vervolgens ook buiten de deur houden. Sommige mensen vinden het fijn om ook rondom hun woning zout te strooien, zodat deze in een beschermende cirkel staat.